خوب خوب مزه کن منم حسش کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب خوب مزه کن منم حسش کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جواب رد دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من عاشق عاشق شدنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به خیال زاهدی گوشه نشین و طرف اَنک *** مغبچه ای ز هر طرف میزندم به چنگ و دف
نقل قول:
بتی آب افتااااااااااااااااااد دهنم (sm81)
من خیلی شکم بازم غذاهای جدیدو باید سری تست کنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا به داد کسی برسه که بخواد تو رو بگیره باید با یه رستوران قرارداد ببنده(sm120)نقل قول:
من تو هیچی حوصله نداشته باشم تو غذا پختن اتو کشیدم حوصله فروان دارم
آخ که چقدر رباعیات خیام با صدای کیکاووس یاکیده میچسبه
عموِ بیا ترس نداره راحته شل بگیر وگرنه درد داره هانقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارسال عاشق شدم به زور دادنش شوهر چون پولدار بود منم افتادم یه ماه گوشه بیمارستان (sm74)
فقط باقلوا ترکی(sm127)نقل قول:
فقط