نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
من میخام ادامه تحصیل بدم خوب(sm120)نقل قول:
اگه تونستی بیاریش تو میدون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف منکراتی نزن استغفرالله(sm2)
باقلواشو نگیرم پسنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم شرایط تحصیلتو فراهم میکنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm25)
تو مگه بتی رو نمیخوای بگیری حداقل اینو بزار واسه من (sm2)
ما مرد عملیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه کی به تو کار میده که بخوای پول هم دربیاری(sm120)
نقل قول:
تو مگه بتی رو نمیخوای بگیری حداقل اینو بزار واسه من (sm2)
حمیدرضا علی عسگری و بابک حاتمی با مصدومیت مواجه شدند و برای درمان کامل به زمان نیاز خواهد داشت(sm74)(sm74)(sm118)
باورم نمیشه!! جفتش باهم؟! مررررررسی خدایا
بر طبل شادانه بكوب؛ پيروز و مردانه بكوب"(sm2)