سگ تو روحشون(sm25) با این ست اخر(sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
سگ تو روحشون(sm25) با این ست اخر(sm3)
هیگواینهم رفت رفته مهم نی رویس نره(sm98)
من فک کردم اینو میگی --------------<(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه این---------------------->(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به درک از نظر فنی به نفعمونه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از نظر خیانت هم هنوز مونده کسی به پای فیگو برسه(sm70)
کاپیتانی که توپ طلا گرفته رو بکشی بیرون کار هر کسی نیست(sm70)
سگ تو روحشون چرا اینطوری بازی میکنن(sm3)
منم گفتم بره خلایق هر چه لایق(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رویس نره(sm98)
رویس هم بره مگه چی میشه(sm2) از بین دایومار و رویس یکی باید بشینه سر نیمکت(sm70)نقل قول:
چرا بشینن سرش؟(sm120)نقل قول:
(sm77)دلبوسکه(sm77)