من احساس می کنم بازیکنامون تو دبی با اسین روبرو شدن... از اون موقع به بعد به مشکلات شدیدی دچار شدیم (sm2) خدا آخر و عاقبتمونو بخیر کنه (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
من احساس می کنم بازیکنامون تو دبی با اسین روبرو شدن... از اون موقع به بعد به مشکلات شدیدی دچار شدیم (sm2) خدا آخر و عاقبتمونو بخیر کنه (sm59)
از وقتی عکسُ دیدم ابهت اسین کم شده برام(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتظار داشتی ابهتش چند سانت باشه؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاخره آفریقایی گفتن آسیایی گفتن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین باو بیا اونور شرو ور تحلیل کنیم (sm120)
برم بخوابم که اعصاب ندارم (sm120)
احتمالا دولش چینیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از نظر مهره شاید یکی از بهترین ها باشه! ولی از نظر قدرت تیمی نه (sm120)نقل قول:
احتمالا افریقایی ها هم از تکنیک فیلم FILTH استفاده کردن (sm120)نقل قول:
حسین لاشی یادته تو جام جهانی چقد خامس خامس میکردی و بخریمش(sm2)
الکی حرف تو دهن ما نزار(sm120)
مرد باش و بگو اشتباه کردم(sm120)