(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرفدار دخترهای تو ویدئوهاشه همین و بس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با کف دستش خوب میماله یعنی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
هر شمشیری به غلاف نیاز داره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اصلا خیلی رو مخ آدم رژه میری ، یا وقعا نفهمی یا خودتو زدی به نفهم بازینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم یه بار حرف میزنه گوش بگیر به خاطر این رفتارت این حرفارو میزنم که واقعا کونی هستی وگرنه هی تکرار نمیکنی
داشته بودم میزاشتم خودم اما ندارم یعنی پول دادم به یه آدم حرام زاده 3 ماه منو گذاشت سرکار آخرشم گفت نمیتونم برات بیارم
حالا فهمیدی پولمم رفت که بره ... پس دیگه آدم باش
سینا رهنما حلال کن(sm120)
ما ماموریم و معذور که تورو بنموییم تقصیر خودمون نیس
فک کنم هادی رفت شمشیرشو بکنه تو غلاف سینا (sm2)نقل قول:
پول دادی بهش (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی ناز میکنه تا ساک بیشتری بزنه براش(sm2)نقل قول: