من با این چیزها کاری ندارم این شعرها در معنی من در حکم فحش هستن بس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من با این چیزها کاری ندارم این شعرها در معنی من در حکم فحش هستن بس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یدونه چادر سفید اگه نشد هم میتونی یه ملحفه سفید رو سرت کنی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم اهل کدوم دیارینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا تو خونه داری
نقل قول:
خودت اهل کجایی عزیز
چادرم کجا بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون توهمته(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بتی تو باید ببرن این پاسگاههای مرزی که تو پره موشه تا 2 ماه رنگ حموم نمیبینی هر غذای اشغالی هم دادن باید بخوری تا دیگه حرف از خدمتکار نزنی مرفه بی درد(sm120)
چه سست عنصر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی پوشیدی پوشیدی ، مدعوین روشن فکرن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه من کارتن خوابم شیرینی رو فقط میتونم از در قنادی ببینم (sm59)(sm81)نقل قول:
بیا خودم واست درست میکنم(sm50)نقل قول:
الکی گفتم بلد نیستم(sm2)