مونده بودم چجوری از جان اسنو بکشم بیرون که بهـــــــــــــــــــــــ رام آلبوم داد خدا خیرت بده اعتبار رپ فارس !!(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
مونده بودم چجوری از جان اسنو بکشم بیرون که بهـــــــــــــــــــــــ رام آلبوم داد خدا خیرت بده اعتبار رپ فارس !!(sm59)
نویسنده واسه دل ایرانی ها هم که شده دوباره جان اسنو زنده میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MAVI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیخوام اسپویل بشه یا داغ دلتو تازه کنم ولی حداقل تا آخر فصل شش خبری از جان نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جــــــــــــــــــــــــ ان (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAVI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاک نویسنده (sm74)
ماساژ چیه بابا ... سوسولبازیه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 تا جغله پیدا کنین برن روی کمرتون وایستن ... اگه تونستن یه کمری هم تکون بدن و ریز قر بیان ... حل میشه
عاره عاخه کتاب پنجم که فیللم براساس داستان اونه چاپ شده و هیچ خبری نیست ولی اتفاقات خعلی جالب دیگه ای میفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چرا به جان اسنو خیانت کردی و آواتارتو عوض کردی ؟؟؟نقل قول:
هر انکه از دیده برفت از یاد برفت ...بعله پیمان خان جان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از دیده برفت ولی از یاد که نرفته ... همه ی محافل بحثشهنقل قول:
پهلون زنده رو عشقه (sm120)نقل قول: