(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نویر و من اصن تو اروپا ندیدمش (sm120)وفقط میان عملکردش تو جام جهانی میگن و لیگ (sm120)نقل قول:
پس میره در لیتس دانلود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقیه هم نمره بده دیگه1
بازی تقلید 2
قاضی 2
میان ستاره ای 1.5
تئوری همه چیز 1
تک تیرانداز امریکایی 0.5
و اگر چیزی از قلم افتاد تو بگو (sm120)
ولی خدایی تو دروازه بانا .. کان ی چیز دیگه بود(sm54)
دلیلش اینه **** استار کم شده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین کاکا از زنش جدا شده ؟(sm120)
به عنوان چی اثبات کرده ؟؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل این که بگیم بیلم اثبات کرده سوارزم اثبات کرده و....این که نشد (sm120)
جزیره هر سال پر از این ستاره هایی که میان و میدرخشن و اسم در میکنن ثبات مهمه!
بعد سوارز کجا تموم کنندست سوارز پارسال یه تنه لیور پول رُ کشوند بالا هم گل میزد هم پاس گل هم دایو و پنالتی (sm120)
البته در بزرگی مسی شکی نیست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اشتی کردن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مقطع عکساشون تکی شد دوباره انگار جفت شدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینقد ایرانیا زیر پستاشون التماس کردن که جدا نشید شما الگوی ما بودین جواب داد(sm2)
بازی تقلید 2نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تئوری 1.5
اون 3 تا رو ندیدم (sm120)
آهان هشت و نیم 0.5 (sm2)
نویر من اصلا قبول ندارم! فقط به خاطر این جنگولک بازیا که جلو میاد وا ینا گندش کردن (sm120)نقل قول:
خدارو شکر (sm120)اینقدی که بعضی موقع ها حسرت اشتباهات و بدشانسی های کاکارومیخورم حسرت زندگی تخمی خودمو نمیخورم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداییش هم حیف بودن (sm120)خیلی خانواداشونو دوست دارم (sm120)نقل قول:
چقدر گفتم نبینین (sm2)نقل قول:
من با ارفاق همون 0.5 (sm120)
ولی امارکورد رُ ختما ببین باب خودته (sm120) پره از اون سکانسای 0.5 امتیازی (sm2)
بابا 34 بازی کرد 31 گل زد تو لیگ...8 تا گل هم تو اروپا زد.. سال 2007/8(sm77)نقل قول:
مگه تو رئال هر سال چند تا گل میزنه؟ با 50/60 تا بازی 60 تا گل میزنه
من قبول ندارم حرفتو.. ربطی به دفاع داغون نداره.. تیماش داغونن(sm2)تو انگلیس تیمای خوب بیشتری هستن.. بعدم مگه بیل و سوارز اینا تو انگیلیسم نبودن مگه؟ تو انگیلیس شرایطشون بهتر بود از نظر گلزنی(sm120)
بعدم این اسکار و هازارد به اندازه کافی تو انگلیس فانتزی بازی میکنن.. رونالدو که منچستر بود انواع دلقک بازیارو در می اورد(sm2)
کاکا هم یکی از اونایی که چوب بدشانسی + انتخابای اشتباه خودشا خورد (sm120)نقل قول:
همین عکس العمل های امشب کورتوا رو نویر داشت 30 درصد راه رسیدن به سه نفر اول سال دیگه رو طی کرده بود (sm120)وگرنه وقتی ما 5 تاییشون کردیم حتی رو توپا شیرجه هم نزد (sm120)نقل قول:
با اینکه همیشه دوست داشتم کاکا رو تو لباس رئال ببینیم ولی کاش هیچوقت نمیومد رئال (sm120)نقل قول:
رونالدو تو رئال فکر کنم 2 بار توپ طلا گرفت(sm120) چجوری تو اوج نبود... مصدوم زیاد میشد اما تعداد بازیاشم کم نبودنقل قول:
خدایی اونوقتا بیشتر بود.. خود بارسا هم حساب نمیشد خیلی فصلا(sm2)
به اندازه کافی گل میزنه.. ته تهش 14/15 تا بازی میکنن.. همیشه 10/12 تا گل میزنه.. دیگه چند تا گل باید بزنه؟(sm120)
اقا ما بریم بخوابیم 3 ساعت دیگه باید بیدار شم (sm27)(sm176)
دوستان گل شب بخیر فقط راستی حسین به اون تاپیکی که گفتیم فک کن زودتر عملیش کن (sm120)قشنگ میتونیم با این اختلاف نظرها یکی دو ما همون رو بحث سر بزرگی مسی و کریس کنیم (sm120)(sm173)
زیدان و بکام و فیگو و اینا هم پشم بودن(sm2)نقل قول:
خدایی قبلا فاصله تیما بیشتر بود(sm120)
توام که همش منشوری هستی(sm2)نقل قول:
قبول دارم ابر ستاره کم شده(sm120)
کریس تو بدترین سالاش تو رئال توپ طلا گرفت وگرنه تو فصلایی که مورینیو مربیمون بود خیلی بهتر بود (sm120)(sm27)نقل قول:
اون استثنا بوده مثل پارسال سوارز و الا رنج معمولیس بی بیست و چند تاست هر سال (sm120)نقل قول:
نفهمیدی من چی میگم میگم ثبات مهمه! مسی بیاد ممکنه 6 ماه اول جر بده امارُ ولی کم میاره....بابا لیگ پرفشار بدون تعطیلی با یه جام اضافه شوخی نیست!
تو ژانویه که همه میرن ددر اینا تو 10 روز 5 تا بازی میکنن! (sm120)
چرا بازیکنی مثل اسکار و کوتینیو و شورله و......اون طور که باید نمیدرخشن تو جزیره؟؟ دلیلش فیزیک ضعیفشون و این که تو فشار کم میارن ....اسکار اگر ثبات داشت یکی از 3 تا شماره 10 دنیا بود ولی نداره یه بازی میاد 2 تا گل میزه 2 تا پاس گل میره 8 تا بازی بعدی میاد رو فرم باز....فشار فشار فشار...
بعد انگلیس تیماش خیلی فیزیکی ترن خیلیییی...فقط استوک سیتی کافیه تا بارسا و رئال هر بازی 4 5 تا مصدوم بدن بقیش بماند
اگوئرو هر سال نی مفل امار رُ جر میده ولی بعدش جا میزنه! بازیکنایی که ارسنالم میخره همین وضعیتُ دارن
دفاع هم قبول ندارم! میتونیم گل ها رُ بیاریم و یکی یکی انالیز کنیم...همین بازی چند شب پیش بارسا که مسی رو 4تا گل تاثیر گذار بود رو 3 تا گل عملا دفاع وایساد و نگاه کرد
یا گلی که ایسکو زد اون شب خیلی گل تمیز و خبوی بود ولی عملا قبلش دفاع وای ساده بود (sm120)
قسمت اخرم مقایسه بیل و سوارز و گلاشون تو دو لیگ خیلی مضحکه چون اوان اونجا نفر اول بودن الان رفتن زیر سایه **** اسارو دن نفر دوم و سوم! مسی و نیمار رُ بذار بیرو از ترکیب باراس تا بهت بگم سوارز چطور گل میزنه (sm70)
دقیقا! الان مثلا نویر تو یه فصل 4 تا نمیخره بعد یه بازی میخوره نشون میده نخودنش به خاطرخ وب بودنش نیست! مشکل از جای دیگست (sm120)نقل قول:
کلا دروازه بان خوبیه شاید الانم از همه با ثبات تر باشه ولی این که نامزد توپ طلا بشه و.....شوخیه (sm120)
فراموش نکنیم امار دروازه بان ارتباط مستقیمی داره با عملکرد مدافعا! مثلا دخیا خیلی واکنشای بیشتر و بهرتی داره ولی چون مدافعاش خوب نیستم بیشتر گل خورده پس نویر بهتره؟؟؟ (sm120)
اره خدایی! هم کاکا نمیومد رئال هم شوا نمیومد چلسی (sm120)نقل قول:
شب پرباری بود به لطف چمپینز لیگ (sm120)نقل قول:
اره اونم پروژه و چالش خوبیه باید بریم سراغش (sm120)
شب و روزت خوش (sm174)
(sm120)نقل قول:
چه خوب (sm120)نقل قول:
اثبات منظورت چیه(sm120)ثبات دیگه به چی میگن؟! طرف داره 7/8 سال همه چیو درو میکنه.. باز میگی ثبات!!نقل قول:
تو اگه میخوای بگی تو منچستر کاری نکرد یا امارش خوب نبود من حرفی ندارم واقعا(sm120)
پارسال سوارز کلی گل زد.. ی تنه کجا بود(sm2) استوریج بالای 20 تا تو لیگ گل زد....
بیشتر تموم کنندست... مثل مسی و رونالدو .. میشه هازارد.. نیمار
اون بیشتر شبیه رونالدوی برزیلی کبیر(sm120)
شب خوش میلاد(sm120)
کاملا موافقم با این قسمت!نقل قول:
فاصله تیما خیلی کمتر شده خیلی....
تیما این قدر نزدیک شدن که دیگه یه بازیکن نمیتونه تفاوت های زیادی رُ رقم بزنه (sm120)
city of women هم فک کنم نیم نمره های زیادی داره یه تیکه دیدم دختره 200 کیلو گیر داده به یارو بیا فلان ننه دختره شبیه این جادوگرای کارتونا میاد با دمپایی می افته دنبال دختره (sm2)
من نمیدونم منظورت از بدترین چیه.. مثل خر گل زد .. پاس گل داد(sm120) 1 فصل از 2 فصلی که مورینیو بود.. رونالدو حقش بود..نقل قول:
اثبات نه و ثبات.....اونم تو لیگ چزیره همه بحث ما این بود ناسلامتی (sm70)نقل قول:
من کاری ندارم با درخشش رونالدو تو من یو اره عالی بوده ولی میگم لالیگا خیلی به پیشرفتش کمک کرده و شاید اگر الانم من یو بود 2 تا توپ طلا کمتر داشت (sm120)
نصف گلاس استاریج رو حرکتا دو نفرشون با سوارز بود...لیورپول بدون سوارز و با سوارز تفاوتش رُ من به وضوح دیدم
مهاجم تموم کننده یکی مثل کوستا! ولی مهاجمینی مثل اگوئرو میشه مثل رونالدو کبیر و سوارز یه چیزی بین این هاست...بیشتر در خدمت تیمه به نظرم! (sm120)
سوارز پارسال یک فرم استثنایی ا یه بازیکن بود که شاید هر چند سال یه باز تکرار بشه
پس ببینیم (sm2)نقل قول:
حسین یکبار دیگه خیلی یهویی از بجث خارج شد (sm120)
چون رونی و برباتف و توز اینا 2 تا مهاجم الکس بودن... همش داشت پشت مهاجم یا هافبک کناری بازی میکرد.نقل قول:
تو رئال تقریبا 3 تا مهاجم.. درسته مهاجم نوک نیست اما کلا اون جلو داره بازی میکنه(sm120)قبول دارم پرفشاره.. اما بیشترین سختی لیگ انگلیس اینه که تیمای قویش زیاده.. و خیلی نزدیکن به هم.. وگرنه از این گلای مسخره تو انگیلیسم کم نیست(sm120)هی سانتر میکنن چپ و راست (sm2)
این سامایی که میگی سن ندارن.. بزار چند سال بشه بعد...
ی جوری میگی انگار مسی و رونالدو از روز اول نفر اول تیم بودن(sm77) از زیر خودشونو بالا کشیدن دیگه... خودشون باید شوت کنن مسی و رونالدو رو بیرون.. نه اینکه اونارو بندازن بیرون که اینا بیان(sm120)
اکبر این سریال بتر کال ساول دیدی چیزی؟؟؟(sm120)
خدارو شکر به توافق رسیدیم اینجا(sm27)(sm2)نقل قول: