خودم باورم نمیشد، نمی دونم چقدر چون وارد نیستم، اما بی اندازه شبیههنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خودم باورم نمیشد، نمی دونم چقدر چون وارد نیستم، اما بی اندازه شبیههنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینا تو خسرو رُ زیارت کردی؟؟؟ (sm2)
خنده داره ؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موضوش چیه
تصویر سازیش تو حلقم ، یعنی ترکوندنقل قول:
عجیب خنده داره ، باس بخونی ، من سعی میکنم یه ذره متن رو بخونم تا اینکه به موضوع توجه کنم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر نمیخواد (sm93)
تو شروع شباهت هایی هست ولی ربطی به هم ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز دوستان اهل فن بهتر میتونن نظر بدن
اقا من بعد سالها تلاش تونسم با چشم راستم رو به رو رو نگه دارم باچشم چپم ۴۰ درجه بچرخم بدون اینکه چشم راستم تکون بخوره (sm2)
خوب میشم من میدونم (sm2)
یعنی کسی که دیوانس بخونه کسخل میشه ؟! (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک پی دی اف داره یا باید خرید ؟!
پس باید بخونمش (sm70)داری لینکشو ؟نقل قول: