بز.اینهمه حجم معلومه خوبه.من رکورد کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بز.اینهمه حجم معلومه خوبه.من رکورد کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2.5گیگنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره خیلی خوبه .. (sm74) اولش نمیدونستم امیر بهم گفت رکورد کرده خطرنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیتونی اینو پارت بندی کنی .. (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
wait
اگه تبدیل میخوای کنی بیت ریت 4000 بزن (sm59)
720 با پایینترین پروفایل(ولی تصویرش زیادی هم خوبه) میشه 900 مگ
نفست از جا گرم بلند میشه دیوث یه عصرو کامل نشستم پا این کارا تمومه بدنم دردگرفتنقل قول:
(sm2)تو که داری زحمت شو میکشی آپلود میکنی دمت گرم حداقل بزار زیاد کیفیت خودش از دست ندهنقل قول:
من غلط بکنم اپلود بکنم باید 1 روز بشینم پا اپلودش(sm2)نقل قول: