نه هنوز (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه هنوز (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوابید(sm120)نقل قول:
گفتم بالا....تیمای قوی بیشتره...فاصله تیما با هم کمتره....تیما فیزیکی ترن....بازی ها فشرده تره و البته سازمان دفاعی هم بهتره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارسال های هوایی و توپ های بلند فوتبال کلاسیک انگلیسی و خیلی تیما مثل وتسهم هنوزم با اون شویه دارن بازی میکنن و بدم نتیجه نمیگیرن! من نمیگم گلا بده میگم دفاع ها خوب کار نمیکنن دیدم که میگم (sm120)
رونالدو و مسی خودشون تلاش کردن درست ولی همون روز اول در خد همین استعدادا بودن مگر غیره اینه؟؟ الانم استعداد کم نیست همین لیگ برتر پره ولی چرا نمیشن مسی و رونالدو؟؟ چرااکثر درخششا و توپ طلاها مربوط به بازیکنان تیم های لالیگا بوده؟؟ گفتم چرا چون درخشید در اونجا راحت تره!
بابا به خدا لالیگا واسه بازیکن فانتزی باز بهتشه...یه بخشش سیستم دفاعی یه بخشش گفتم داوران...
کلا رابطه بازیکن و باشگاهم دو طرفست و همون قدری که مسی و رونالدو به رئال کمک کردن اونا هم به اینا کمک کردن و شاید اگر مسی به جای بارسا تو ارسنال پرورش پیدا میکرد الان خیلی فاصله داشت با این جایگاه (sm70)
میان من که نمی میرم
و مردگان تو فرقی هست
کسی به جز من دیوانه
تو را به یاد نمی آرد ...
(sm27)
بحث رُ همینچا تموم کنیم دیگه (sm174)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر موردی بود بعدا به وقت مقتضی تخصصی تر و ریزتر وارد میشیم (sm120)
حال ندارم شروع کنم دوباره سریال دیدن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط هانیبال بیاد میبینیم (sm120)
ما هم بریم که ازشون جا نمونیم!(sm120)نقل قول:
بحث خوبی بودو حسابی خوشوقت شدیم
شب و روزت خوش حسین جان (sm10)
(sm27)
2-3 تایی هستن می بینم ولی منم منتظر هانیبالم (sm120)نقل قول:
مستولی
(sm27)
لالیگا به پیشرفتش کمک کرده... 100%... اما اینم که رئال یا بارسا همش تو لیگ قهرمانان حداقل جزو 8 تا میان خیلی تاثیر دارهنقل قول:
در کل سن خیلی تاثیر داره.. اوج فوتبالشون رو تو لالیگا بودن از نظر سنی
لیور امسال علاوه بر اینکه سوارز نداشت.. مشکلش این بود که مینوله گاو شده.. اگِر مصدومه یا کلا نیست... جرارد 1 سال پیرتر شده... و استوریج کلا نبود
هرچند نقش سوارز رو نمیشه نادیده گرفت.
اگوئرو هم تو دسته مسی و رونالدو صغیر جا میگیره ها(sm120)
سوارز تموم کنندست بیشتر ولی با کاستا نباید مقایسش کنی... چون استایلشون فرق داره..
شاید کامل نشه تو رده تموم کننده ها دونست سوارزو ولی مثل رونالدو و مسی هم نیست سبکش... اگه بخوای درصدی بگیم 70% تموم کنندس
30% سبک مسی و رونالدو(sm120)
اون که سگ%(sm2)تیم که گهیهه میخوای دفاعش خوب باشه(sm2)نقل قول:
ولی رونالدو زیاد فانتزی هم نیستا(sm120)مسی هست
شرایط باید باشه تا بتونن به اوج برسن دیگه... سبک لالیگا شبیه امریکای جنوبیه تقریبا.. بیشتر تکنیکی و گاو در دفاع(sm2)
ولی این لالیگا و این لیگ انگلیس از قدیم بودن.. و کسی مثل اینا نتونسته این رکوردا رو جابجا کنه.. و همچنین اروپا..
شاید امارشون بالا پایین بشه اما مطمئنا بازیکنای با کیفیتی هستن حتی اگه جای دیگه بودن هم خودشونو نشون میدادن.. رونالدو که نشون داده.. مسی هم مطمئن باش اگه تو همین چلسی بود امسال کلی گل میزد
(sm2)نقل قول:
منم(sm120)نقل قول:
اوقاتت قشنگ(sm93)
(sm27)
(sm98)
(sm132)
گوگوش این چه اسمی گذاشت رو آلبومش ..
عکس خصوصی !!!! (sm59)
صبح بخیر (sm120)
(sm50)
سینجول تولدت مبارک
صب بخیرررررررررررررررر
سینجول تولدت مبارک (sm10)
صد سال به این سالها (sm120)
صباح الخیر بانو کوچیکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مفالک مفالک تفلدت مفالک سینجووول (sm10)
سلام چطوری ؟ از وقتی دوماد شدی دیگه رفتیییییییییینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)علیکِ صب بخیر
صبح عالی متعالی جناب ممرنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی رئیس شرکتت سر صبح برات چاووشی میزاره (sm51)
تقارن تولد سینجول با تولد مایکل جردن رو به فال نیک میگیریم (sm10)(sm120)
شعری نو سروده ایم دزدی(sm120)
زندگی منشوریست در حرکات جردن
منشوری که با جام شات های دل فربیش
زندگی را دوست داشتنی و خیال انگیز ساخته است
این تولد دریچه ای است به سوی ...
تولد جردن
این متن در اسرع وقت ترجمه و برای جردن فرستاده خواهد شد
هر کی میخواد اسمشو بگه بنویسم(sm2)
سلام مرسی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجبور شدم برم (sm120)
خوش به حالتنقل قول:
رئیس ما که شیکم رو میده جلو ، تا یه ساعت کسی جرات نداره بهش نزدیک بشه (sm120) به قول معروف بد صُبه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تازه یه ماهم نشده همینطوری الکی اومدم حالا که میخوام برم نمیزاره (sm81)
تازه شاهین نجفی هم میگوشه (sm3)
سفته ندادی مگه ؟(sm77)نقل قول:
دلم برا مامانیم تنگ شده (sm81)
نه بابا اشنا داداش البرزم بودهنقل قول:
البوم زد بازی کی میاد ؟
خوش به حالت که برادرت واست یه کاری میکنه ، ما که 3 ساله یه وام میخواد واسمون جور کنه ولی ...(sm172)نقل قول:
اما از حق نگذریم داداشم خیلی واسه عروسیم زحمت کشید ( داداش اگه این پست رو خوندی وام رو زودتر جور کن (sm120) )
البته میگفت میخوام زودتر زنت بدیم از دستت راحت شیم (sm2)
آخر فبریهنقل قول:
ینی تا دو هفته دیگه
اوکی مرسی احسان (sm10)نقل قول: