شهریور ماه 33 سال پر میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
شهریور ماه 33 سال پر میشه
11روز دگه مى شه 27(sm172)
سن یه عدده...
دقیقا سهند الان مثلا خود من شعورم اندازه بچه 7 ساله اس (sm2)
اع هم سندوسال خود مایی که .. شهریوری هم هستی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخلصم (sm176)
فدات اسی جان (sm127)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باد با خود خواهد برد
شکوفههای گیلاس را
تا سپیدی ابرها ... (sm50)
زادروز عباس کیارستمی ... (sm172)
با این شعار نمی شه خودمونو گول بزنیم...حقیقت چیز دیگه ای هست....ما در جوانی پیر شدیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
دقیقاً ! کاملاً درسته این حرفنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب منم واسه همین میگم دیگه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم وقتی آرامش داشته باشه تو زندگیش،وقتی مشکلی نداشته باشه، 80 سالشم باشه احساس جوونی میکنه.
عمر گر خوش گذرد زندگی نوح کم است
ور به ناخوش گذرد نیم نفس بسیار است
یادش به خیر این انجمن چه دورانی داشت (sm132)
بیه بیه
حرف تو هم درسته اما ى موضوع هست به نام اقتضاى سنى،يعنى الان که 25 سالته کارهايى که 15 سال پيش انجام مى دادى رو الان نمى تونى انجام بدى، مث با شورت نمى تونى برى تاسرکوچه فوتبال بازى کنى!!! يا ى فوتباليست بگه مثلا تا 50 سالگى مى خوام بازى کنم و روحيه و انگيزشو دارم اما دگه نمى تونه چون مث 20 سالگى نمى تونه توپ بزنه و سنش رفته بالا...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چيزى ى دورانى داره زمانى داره.. روحيه و انگيزه در طول زندگى مهمه اما خب شرايط سنى هرچيزى رو بايد سنجيد و قبول کرد نمى شه ى پيرمرد اداى جوووونارو دربياره چون هرکارى کنه بازم نمى شه!!!!!!
اقا سی پی یورو عوض کنیم
ویندوز بالا میاد یا نه
باید ویندوزم عوض کنیم
شاید بیاد شاید نیاد سیپیوت باید با مین و رم اینا بخونه
ما باید دوباره بچگی کنیم ... (sm50)
یعنی چی بخونه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Absolutely Tame Is A Horse 2011
آخرین فیلمی که با مادر دیدم ...
یعنی باید هماهنگی داشته باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاتر از قطعات دیگت یا پایین تر نباشه تو یه رنج محدوده باشه چجوری بگم
مثلا تو اگه مینت رم دی دی ار 2 ساپورت میکنه بخوای رم عوض کنی نیمتونی دی دی ار 3 بندازی
- (sm2)
بابا دیگه این قدر هم اسکول نیستم
خو بنداز دیگه تهش سیستم به ما میره چیزی نیمشه (sm59)
چی بگم ساسان من خودم اینارو قبول دارم.نقل قول:
امیر بیه بیه
(sm137)
انقلاب دو نفر
من نزدیک نیستم ولی زیاد میرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به حرفی ساده شادم کن(sm50)
دل خسته ام از عالم دل بسته ام به ساقی
صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی
انگار تمام دنیا بسته س به تار مویی
برای این زمونه نمونده ابرویی
(sm50)
03 Jabr-e Joghrafiaei
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول جان این آلبومو لطفا برام پیدا کن (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از خیال ِ تو به هٖر سو که نظر می کردم
پیش ِ چشمم در و دیوار مُصور می شد ... (sm50)
آخرین بار یادم فقط رفتم چندتا آلبوم خریدم برگشتم خونه دعوام هم شد یادمه (sm50)
سر آلبوم های امین حبیبی بود به فروشنده گفتم من باید برم انبارتون دیسک های قدیمی میخوام به هزار زور دعوام و جنگ و جدال آخر رضایت دادن
منم 69 هستم 112 روز دیگه 27 سالم میشه (sm50) متولد چه ماهی هستی داش ساساننقل قول:
دنیای من ، چشمای من ، این عمر من ، این دل من می سوزه
گریه نکن ، دروغ می گی ، می دونم این چند روزه
تو هم مثل همه می ری و منو تنها می ذاری
عاشق نبودی می دونم ، عشقتو هم جا می ذاری
برو برو هر جا بگو که یار من دیوونه بود
عاشق نبودی می دونم ، بودن من بهونه بود
برو برو هر جا بگو که یار من دیوونه بود
عاشق نبودی می دونم ، بودن من بهونه بود
(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
امین حبیبی که فقط آلبوم آخریش مجازه (sm148)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونی که میخواست ویندوز 10 شو اکتیو کنه این پیشنهادی که زده رو تست کن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواد بره تحقیقات میدانی کنه امیر