وقت های اضافه (sm120)
رونالدو (sm19)
بردم (sm109)
نمایش نسخه قابل چاپ
وقت های اضافه (sm120)
رونالدو (sm19)
بردم (sm109)
تبریک(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرم من وقتی لهستان بازیش 2-2 شد گفتم خدا کنه آلمان هم بخوره زرتی خورد(sm2)
من مرده کشته ذهنیتم بچه های بارانم از معلم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نترس و بگو (sm50)
وینمپ امین(sm175)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیاد نبود ولی همین که ضرر نکردیم و سود ناچیزی هم کردیم راضیم(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب خوش دوستای بارانی عزیزم (sm10)
خدا این خوشحالی رو ازت نگیره(sm2)نقل قول:
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]