(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز دیر نشده! با قدرت باز میگردیم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز دیر نشده! با قدرت باز میگردیم (sm120)
کلا هابیت که فوق العادست من کلی برای دوبار دیدن گفتم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امین now you see me رو که حتما دیدی قبلا .. نظرت ؟ من تازه نشستم دیدم خیلی حال کردم (sm59)
دومیشم دارن میسازن (sm120)
کلن فانتزی و خلق همچین فضایی واسه بیان خیلی از مباحث تئوریک و نظری تو هنر اونم سینما یه جورایی لازمه! و خیلی از شاهکارا رو همین موقعیت ها بنا شدن (sm50)نقل قول:
بله دیدم! و نظرم هم مثبت است...(sm120)
البته مشخصه اطلاعات تو تو این زمینه کاملا از من بیشتره (sm120) ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
who am i هم خیلی خوب بود نمیدونم دیدیش یا نه ... دقیقا وقتی داشتم فکر میکردم داره کلیشه ای میبنده فیلمو سورپرایز کرد (sm120)
But I loved you
I loved you
(sm50)
برنامه دلنوازان شبکه سه امشب علیرضا قربانی بود خیلی خوب بود (sm127)
(sm27)
(sm101)
- (sm50)
چه شده امیر ِ بابا ؟