اکبر دیدی لینکُ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اکبر دیدی لینکُ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم لینک ؟ (sm120) لینکی ندادی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم تاینی فیلم سو پر گذاشته(sm120)نقل قول:
(sm25) ضریب اشتباه زده بودننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من رو اون پول حساب باز کردم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ترکیبی زدم 5 تا بازی 4 تاش درست در اومد فقط آلمان دیوث مساوی شد (sm3)(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كجاي كاري اون ضرائب اشتباه شده بودنقل قول:
نبايد شركت ميكردي بايد به پشتيباني ميگفتي ضريب غير منطقيه (sm120)
من بعد اون يه فرم ديگه زدم واسه پرتغال تا دقيقه 95 هم نااميد بودم به كلي كه يه دفعه رونالدو به دادم رسيد (sm120)
خلاصه خيلي چسبيد (sm120)
الانم واريز شده ميخوام صبح برم بازم بزنم (sm120)
كاش ريسك بالا نميكردي(sm74)نقل قول:
طمع كردي طمع (sm50)(sm120)نقل قول:
خدایی ؟(sm74)تازه 5 تومنم هم ندادن (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این شکست کمرمو شکوند (sm81)