نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیادیگهیقیناگاوه..
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیادیگهیقیناگاوه..
حرف نزن .. خنده م میگیره (sm2) تو حجم رو فدای کیفیت میکنی اونم در حد غیر معمولنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینی که من میبینم تا 2 نمیتونه تموم کنه بعدشم کس کش نمیدونم چطور حساب میکنه 100 مگ اپ شده 130 تا حساب کرده پامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد جاکشا میگن 5جی هم میخوایم بدیم و این کس شعرا.4جی باید اپلودش 200 کیلوبایت باشه؟
چه ربطی داره اون ویدئو که دادی افتخارم میکردی 1 مگ (sm2) دانلودش کردم همون کافیه که نشون بده توام گاوی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اونو من نمیدونستم کیفیت رکورد بود اگر چه همون خطر یا همون امیر هم تبدیل میزد شاید کیفیت ش یه ذره میامد پایین ولی نه دیگه در حد اون چیزی که تو بهش افتخار میکنی
گوسپند من که شیزی ندادم داری ایراد میگیری از من ..
230 مگی تلگرام گذاش ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما میخوایم چیزی باشه که بقیه سایت ها نمیزارن اگه قرار به تبدیل کردن مث تو بود دیگه چه نیازی بود از همون تلگرامم میشد میگرفتی ..
نمی گ بلد نیستی میتونی درست حسابی هم مث آدم تبدیل بزنی .. ولی میای تا اونجا که میخوره میرینی تو ویدئو دیگه چیزی ازش نمیمونه
در 1 دقیقه 13 مگ اپلود میکنه.70 دقیقه وقت دارم هادی حساب بکن