به سلامتی همه داداشااااااااااااااااا (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به سلامتی همه داداشااااااااااااااااا (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخر هفته دیگه میاد
نوی (sm120)
آنتی نوی (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mjnorthern [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
(sm120)
قربونت مینا جون .. (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
برو ببین چه کسایی تو بهمن به دنیا اومدن کف قاطی کن .. (sm120)
به جون ممر اسمش میناس ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم کم داره از این سایتا خوشم میاد !!!! (sm19)
بید بی مجنون تصویری فیلم براری روی پرده
خارجیا نسخه Cam دارن ما هم داریم ..
(sm2)
(sm2)
مگه عروسی هم کردی؟نقل قول:
ای بی معرفت... پس خدافظیت سیابازی بود که دعوتمون نکنی عروسی... حالا شناختمت (sm142)
(sm70)این نوع فیلم گرفتن هنر ایرانی هاست
(sm120)قبل اینکه تو ظهور کنی شیما بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
جان خودم همه چیز یهویی بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه سفرِ کاری 5 روزه به بلاد فرنگ هم داشتم (sm120) حسابی تو این دو ماه سرم شلوغ بود
بانوی کوچک رو با بانوی بزرگ اشتباه گرفتی (sm120)نقل قول:
باشه... من ساده رو بگو انتظار داشتم ببریم سر کار (sm172)نقل قول:
حالا تولدت امروز ِ یا دیروز ؟نقل قول:
امروز تولد مایکل جردن ِ
من اگه تولدم با جردن تو یه روز بود ...(sm120)
(sm77) آخه چه ربطی داره ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اذان ما به وخت بی کسی ادماست (sm50)
اینو باید با طلا نوشت (sm50)
(sm50)
حالا مینا یا شیما چه فرقی میکنه .. (sm70)
(sm70)فرقی نمیکنه ، فقط یه 22 سالی اختلاف ...(sm2)نقل قول:
(sm2)
(sm70)
مادر و دخترن اونوقت میگی فرقی نمیکنه (sm30)
مگه فنلاندم اذان میگن ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
رضا عنايتي مهاجم استقلال در جواب علي سامره دوست و همبازي سابقش که گفته بود او الان بايد دندان مصنوعي بخرد و هنوز دارد بازي مي کند، پاسخ داد که از قول من به سامره بگوييد تا روزي که تو مو بکاري من بازي مي کنم.
این جمله از شان و شخصیت بنده به دور ِ ولی رضا خروس ریده بهش(sm2)
(sm50)
راستی تا یادم نرفته ...
سپندارمذگان همگی مبارک (sm10)
انشالله در کنار زید محترمه سپندارمذگ باشید (sm120)
(sm120)نقل قول:
تابستون شاید بیام نزدیکتون (sm120) خالهه گیر داده میخوام عروسم رو ببینم (sm120) اگه جور شد خبرت میکنم بیا لب مرز دانمارک سلفی بگیریم (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوووف بیا دادا اتفاقا تابستون میخوام به گردم منم(sm2)نقل قول:
یه خانوم جور میکنم چهارتایی صفا سیتی فقط تا اون موقع بچه دار نشو جلو خودتو نیگه دار چون بچه نمیتونم جور کنم (sm2)
(sm2)(sm2)نقل قول:
بیا پُشت سیم خاردار لب مرز از همون جا سلفی بگیریم (sm2)
مگه افغانستان سیم خاردار (sm2)نقل قول:
مث ادم دعوت نامه میفرستی میام عروسیت از اون ور میریم سوئد یا س.پ بورگ با کشتی خیلیم ارزونه (sm2)فقط تاکید میکنم حرف گوش نکردی زن که گرفتی ولی حداقل پیشگیری کن بچچه دار نشی بدبخت شی (sm2)