تو واقعا میشینی وقت میزاری این چرندیات ایرانی رو نگاه می کنی (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو واقعا میشینی وقت میزاری این چرندیات ایرانی رو نگاه می کنی (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش میشود (sm10)شریفی نیا طبقِ معمول زنِ دوم میگیره (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من پرسیدم کجا رفتی فقط (sm70)(sm2)
باهات قهرم (sm27) (sm81)نقل قول:
نقل قول:
از شریفی نیا خوشم میاد به خاطرِ اون دیدم
خدایااااااا !!!! آخر الزمان شده (sm170)(sm196)نقل قول:
نقل قول:
اعععععععععععع چرا؟ (sm81)من دُنا دالَما (sm74)(sm2)
نقل قول:
اینی که داری چی هست دقیقا ؟؟؟ خوردنیه ؟؟؟ به من هم میدی ؟؟؟ (sm2)
نقل قول:
چشه مگه؟ (sm89)
دختر خوب !!! یکم واسه خودت و وقتت ارزش قایل شو ! بشین یه فیلم فاخر با کارگردانی و بازیگری درست و حسابی ببین این لوس بازیا ماله بچه های 12 تا 14 ساله (sm25)نقل قول:
نقل قول:
ای پلیدِ شِکمو(sm2)(sm70)
من رفتم دیگه (sm27)
شکموش فبول ولی پلیدش .... بگذریم (sm2)نقل قول:
شب خوش (sm10)
میدونستم بادمجون بم آفت نداره (sm2)
خواب باید با زبون خوش، با پای خودش بیاد، نمیتونم بزور بیارمش که (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
خلوت من عرفانیه، درش میتراود مهتاب میدرخشد شبتاب (sm181)(sm2)نقل قول:
نقل قول:
(sm127)(sm127) شب هر دو به خیر، خوابای خوش ببینید (sm127)(sm127)نقل قول:
اومدن بالا سرم خوندن ديگه (sm59)نقل قول:
اينهههههههههههههههههههه(sm1 27)نقل قول:
اي جان عزيز دلي فقط نفهميدم دقيقا كار اين فرهنگستان چيه؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا كارتون چي هست كه من بايد با چوب راهنماييتون كنم (sm30)نقل قول:
پوريا جونم رحم كن به تو باشه كه بايد تا 4 صبح بيدار بمونيم من بي چاره صبح ساعت 6 بايد بيدار شم ديگه خيلي خودمو بكشونم تا 1 بيدارم بعد بيهوش ميشم (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پيج مشكلات جنسى
سلام اطباء.
بانويى هستم ٢٢ ساله. مشكلى داشته كه در يافتن پاسخش عاجزم. عموى پيرى داشتم كه در خردسالى همواره مرا به آغوش كشيده و مورد عنايت انگشتانش قرار ميداد. در يكى از ابراز علاقه هايش انگشت خود را تا ته در سوراخ من فرو برده كه در من درد شديدى عارض گشت و با ناله و شيون از آغوش گرمش متوارى گشتم. حال كه ميخواهم با پسر عمويم ازدواج كنم ميپندارم كه آن مرحوم پرده از من دريده. آيا امكان اين وجود دارد!؟
حالا پاسخ هاى دوستان هميشه در صحنه:
١-من كه نفهميدم چى گفتى ولى در كل:
بسى رنج برد فردوسى در اون سال سى
اين **** خانوم زنده كرد زبان فارسى
٢-كير به قبرش بباره خانواده عموتينا كلا ميخوان تو رو بگان!
٣-واى باباى منم دختر عمومو زياد بغل ميكرد خدا كنه انگولش نكرده باشه!
٤-بهونه جديد دخترا: عموم بغلم كرد پردم پاره شد!
٥-جديداً چرا پرده ها دريده ميشن. زمان ما يا پاره ميشدن يا حلقوى!!!
٦-مپندار. حتما دريده!
٧-آفرين: ادب و احترام رو بايد از تو آموخت. عموى كسكشش كونش گذاشته بازم اين احترام پدر شوهرش رو داره!
٨-حتماً عصاشو كردى تو كونش كه الان مرده!
٩-فكر كنم ازدواج شما اشكال شرعى داره. بايد از عمو مکارم بپرسين كه حرامه يا نه!
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمو و دخترک، چه نسبت زیبایی، تورا یاد چه می اندازد عزیز جانم؟ (sm19)(sm2)
رفتم پيش پرستار آمپول بزنم گفتم: اين آمپولو واسم بزن
پرستار گفت: تورج
گفتم: من تورج نيستم
گفت : چرا تورج
گفتم: خانم من نويدم تورج نيستم
گفت:حرف نزن نويد
بايد بزنم تورج
گفتم آمپول مال منه چرا بزني به تورج
گفت: خيلي حرف ميزني بايد بزنم تورج
يكم فكر كردم گفتم : بگو رگ
گفت: رج
گفتم: حالا بزن تورج(sm30)(sm30)
بیا بریم کارت دارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اومدم کار خوبو بکنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺩﺧﺘﺮﺍﯼ ﻣﺠﺮﺩ ﺗﻮﺟﻪ ﮐﻨﻦ...!!!!!!
.
.۲۰۰ هزارﺗﻮﻣﻦ ﻣﯿﮕﯿﺮﻡ ﻣﯿﺎﻡ ﺧﻮﺍﺳﺘﮕﺎﺭیتوﻥ ﮐﻪ ﺷﻤﺎ
ﻫﻢ ﺭﺩ ﮐﻨﯿﺪ ﺍﻋﺘﺒﺎﺭﺗﻮﻥ ﺗﻮ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﻭ ﻓﺎﻣﯿﻞ ﺑﺮﻩ ﺑﺎﻻ...
( ﮔﻞ ﻭ ﺷﯾﺮﯾﻨﯽ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺗﻮﻧﻪ )
فقط بالاغيرتن رد كنيدا !!!!!!!!!! شر نشه؟!
خاطرات کودکیتو اومدی به اسم من چاپ میکنی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو دیگه چی میگی بازو(sm2)نقل قول:
ديدين اين دختراي تو داروخونه جوري قيافه ميگيرن انگار متخصص مغز و اعصابن؟!!!
مسواك فروش گوزووووووو
باید اخرشو از میلاد بپرسی.. چون خاطراتشو داره با اسم یکی دیگه چاپ میکنه(sm120)نقل قول:
+18
.
.
.
بچه از بابا میپرسه همسایه بالایی چطور بچه دار شدن؟
بابا: دعا کردن خدا بهشون بچه داد!
بچه: همسایه پائینی چطور؟
بابا: اونا هم از خدا خواستن خدا بهشون بچه داد!!
بچه: پس فقط بکن ساختمون تویی؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm127)
کجایی لاو(sm127) به یادتم
تا حالا به بعضي دخترا دقت كرديد؟
ناخن مصنوعي
مو مصنوعي
مژه مصنوعي
دماغ عملي
بعد دنبال يه مرد واقعي ميگردن
تخمی ﺗﺮﯾﻦ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺍﺩﻡ ﺗﻮ ﮐﻠﻪ ﭘﺰﯼ ﻣﯿﭙﺮﺳﻦ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺍﺑﺸﻢ ﻣﯿﺨﻮﺭﯼ؟؟؟
ﻧﻪ ﺑﭙﺎﺵ ﺗﻮ ﺻﻮﺭﺗﻢ دیوث
شيخ را گفتند: يا شيخ!
اعراب چگونه عطسه ميكنند در حالي كه "چ" ندارند؟!
شيخ اندكي ريش خود را خاراند و گفت:
همانگونه كه "گ" ندارند ولي مي گوزند!!
مريدان از اين جواب متحير ماندند و خشتكها دريدند و نعره ها زدند!!!
فروغ فرخزاد
وقتی دنیا به فکر تسخیر فضا بود، ما به این می اندیشیدیم که انگشتر عقیق در کدام انگشت، ثواب بیشتری دارد.... این جغرافیا نیست که جهان سومی بودن را تعیین می کند .... آدمها هستند که آن را می سازند! جهان سوم جا نیست، شخص است. جهان سوم منم، جهان سوم تویی، جهان سوم طرز تفکر ماست، نه آن مرزهایی که داخلش زندگی می کنیم! جهان سوم جاییست که درآمد یک دعانویس از یک برنامه نویس بیشتر است، جهان سوم جاییست که مردمش جهان سومی فکر میکنند، جهان سوم جایی است که بسیاری از مردمانش با یک "استخاره" هدف تعیین میکنند! و با یک "عطسه" از هدف خود دست میکشند! "
چرا سن كه ميره بالا
دختر همسايه ديگه نمياد دكتر بازي؟
اتفاقي مگه افتاده؟
بابا من همون دكترم تو هم همون مريضي ديگه
اين عن بازيا چيه خو!!!
شعار لرها در پاسخ به تهديدات نظامي آمريكا:
اوباما اوباما گوه ميخوري تو با ما
هر وقت داريد ميريد بيرون
هرگز نذاريد جورابتون بفهمه عجله داريد
وگرنه گم ميشه
كصافط سوراخ
يه وسيله تو دستشويي هست اسمش دمپاييه
اما هيچ وقت دم پا نيست!!!
دورترين نقطه دستشويي پارك شده
نميدونم نفر قبلي بال بال زده تا دم در
ﭘﺒﺞ ﻣﺸﮑﻼﺕ ﺟﻨﺴﯽ !
ﺳﻼﻡ به همگی من اسمم جهانپوره و 38سال دارم
لیسانس مدیریت ،مشکلم اینه که در خواب بی اختیار ازم
باد خارج میشه که این مساله باعث ناراحتی شریک زندگیم میشه لطفا راهنمایی بفرمایید
اینم جواب ملت همیشه در صحنه
1-سلام گوزو
2-چطور لیسانس مدیریت داری که نمیتونی گوزتو مدیریت کنی؟
3-دست بذار روش تا بلبلی بزنه به شریک زندگیت هم بگو صدای بلبله
4-برو تو کنترل پنل گوزت تیکZartرو بردار
5-اون زن زندگی نیست. طلاقش بده راحت گوز بده داداش
6-ریدم تو لیسانست گوزو
7-من همون مورده 1 ام. اسمتو عوض کن بذار جهانگوز
علم بهتر است يا واي فاي مجاني؟
اي خاك تو سر اين علم كه با هرچي مقايسه ميشه كم مياره
امروز يه پيرزنه رو ديدم كه زنبيلش خيلي سنگين بود براش،
ما هم اومديم مرام بذاريم و زنبيل رو براش تا خونه اش ببريم...
وسط راه برگشته ميگه:
دستت درد نكنه مادر، خر هم نميتونست اينا رو تا اينجا بياره!!!
ﯾﻪ ﺯﻥ ﻭ ﺷﻮﻫﺮ ﺗﺎﯾﻠﻨﺪﯼ ﺗﻮﻧﺴﺘﻦ ﺑﺎ ﻟﺐ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﺑﻪ
ﻣﺪﺕ 46 ﺳﺎﻋﺖ ﻭ 28 ﺩﻗﯿﻘﻪ
ﺍﺳﻤﺸﻮﻧﻮ ﺗﻮ ﮐﺘﺎﺏ ﮔﯿﻨﺲ ﺛﺒﺖ ﮐﻨﻦ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﮐدوم دختری ﺣﺎﺿﺮﻩ ﺑﯿﺎﺩ ﺩﻭﺗﺎﯾﯽ ﺭﮐﻮﺭﺩﺷﻮﻧﻮ ﺑﺰﻧﯿﻢ ؟؟؟
ﺧﺪﺍ ﺷﺎﻫﺪﻩ ﻓﻘﻂ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﻓﺘﺨﺎﺭ ﮐﺸﻮﺭﻣﻮﻥ ﻣﯿﮕﻢ
ﻭﮔﺮﻧﻪ ﺭﻓﯿﻘﺎﻡ ﺷﺎﻫﺪﻥ ﻣﻦ ﯾﻪ ﺭﮐﻌﺖ
ﻧﻤﺎﺯﻣﻢ ﻗﻀﺎ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﮐﺸﻮﺭ ﻣﺪﯾﻮﻧﻢ ،
ﻣﯿﺨﺎﻡ ﺟﺒﺮﺍﻥ ﮐﻨﻢ .
ﻭﻃﻨﻢ
ﭘﺎﺭﻩ ﯼ ﺗﻨﻢ
ﺩﯾﺪﻡ ﺩﻭﺳﺘﻢ ﻧﺎﺭﺍﺣﺘﻪ ﺑﻬﺶ ﮔﻔﺘﻢ ﻓﻘﻂ ﺑﮕﻮ ﮐﯽ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﺧﻮﺩﻡ ﮐـﻮﻧﺶ
ﻣﯿﺰﺍﺭﻡ ...
ﺩﻭﺳﺘﻢ: ﮔﻮﻩ ﻧﺨﻮﺭ ﺩﻳﻮﺙ ﺑﺎ ﺧﺎﻧﻮﻣﻢ ﺣﺮﻓﻢ ﺷﺪﻩ ...
ﺍﺻﻦ ﺩﻳﮕﻪ ﺭﻭﻡ ﻧﻤﻴﺸﻪ ﺗﻮ ﭼﺸﺎﺵ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻨﻢ
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﭘﺴﺖ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ:
ﻫﻪ ﻫﻪ ﭼُﺴﯿﺪﻡ!!!
ﺣﺎﻻ ﮐﺎﺭﯼ ﺑﻪ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﻻﯾﮑﺎ ﻭ ﮐﺎﻣﻨﺖ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﮔﺬﺍﺷﺘﻦ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﺍﺻﻦ ﺑﻪ ﺧﻮﺩ
ﭘﺴﺘﻢ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻡ
ﺑﺎﺩ ﺩﯾﮕﻪ ﯾﻬﻮ ﻭﻝ ﻣﯿﺸﻪ ﮐﺎﺭﯾﺶ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﮐﺮﺩ .
ﺭﻭﯼ ﺻﺤﺒﺘﻢ ﺑﺎ ﺍﻭﻥ ﭘﺴﺮﯾﻪ ﮐﻪ ﮐﺎﻣﻨﺖ ﺯﺩﻩ: ﮐﺎﺵ ﺩﺭ ﺍﻥ ﻟﺤﻈﻪ ﮐﻨﺎﺭﺕ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ
ﺑﺎ ﺑﻮﯼ ﭼُﺴﺖ ﺑﻪ ﺧﻮﺍﺏ ﻣﯿﺮﻓﺘﻢ ، ﺑﺎ ﺻﺪﺍﯼ ﮔﻮﺯﺕ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﻭ ﺑﺎ ﺭﯾﺪﻧﺖ ﺑﻪ ﺯﻧﺪﮔﯿﻢ
ﺟﻼﯾﯽ ﻣﯿﺒﺨﺸﯿﺪﯼ |:
ﻓﮏ ﮐﻨﻢ ﻣﻮﺵ ﻓﺎﺿﻼﺏ ﺑﻮﺩ(sm30)