داداشم روزی 500 مگ مصرف میکنه (sm3)
دیگه نمیدونم به کجا پناه ببرم (sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
داداشم روزی 500 مگ مصرف میکنه (sm3)
دیگه نمیدونم به کجا پناه ببرم (sm98)
مودم تنظیم کن رو مک یا نرم افزار های محدود نت نصب کن
مجدد با کی ام اس اتو نت اکتیو کردم شد دوباره 180 روز تمدید شد اون پیغام هم دیگه نیومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مایکروسافت تولکیت رو دانلود کردم زدم چک نوشت 179 روز دیگه لایسنس باطل میشه. همین که مدت زمان باقیمونده رو نشون میده عالیه
دمت گرم (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باسلام دوستان میگم کسی از پیمان البومشو داره
اوکی ولی زوده هنوز به 10 کوچ کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدومشو ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط music1368 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم فقط یه البوم مجاز داد
پیمان البوم مجاز ؟ (sm132)
نمیونم والله یه البوم مجاز داشت بعد رفت خارج کشور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبول دارم ولی من نمیخوام حرفه ای با ویندوز کار کنم همون در حد یه وب گردی و دانلود . چون سریعه دوسش دارم دکمه پاور رو که میزنی عین موشک میاد بالا
11تير داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام. ببین این نسخه بدردت میخوره؟ Paul Mauriat - Love Is Blue - 1987, APE (image+.cue)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی هم عالی،ممنون میشم آپلود کنی (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سهند جان صندوقت پره. (sm10)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساسان صندوق تو هم پره!
خالى شد رسول جان(sm127)
مرسى رسول عزيز(sm176)
حل شد (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)
رسول جان خیلی گلی (sm127)
(sm25)
اون روزا ما دلی داشتیم (sm172)
یک شبشو فقط کنم امیر گذاشته
برقرار باشیُ سبز داش ساسان(sm127) پس تولدت نزدیکه پیشاپیش تولدت مبارک (sm200)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 22 مهر
(sm138)
نقل قول:
مخصلم کامران جان ممنونم داداش(sm10)
سلامت باشی و منم تبریک می گم از الان!!!(sm176)
قربونت ساسان جان زنده باشی عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
بریم راهپیمایی (sm2)
مرگ بر آمریکا (sm35)
(sm50)
گوگوش (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم وی سی دی یِ اورجینالش رو داشته باشم . . . (sm50)
وی سی دی هم خوبه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه پیداش کردی آپلودش کن داداش
دمت گرم
(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوکرم . (sm10)
اوکی الان می گَردم ! اگه پیداش کنم و خط و خشش کم باشه آپش می کنم .
دیگه شانست .
و من چگونه
بی تو ،
نگیرد دلم ... (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]فدات
ديوثا سر کوچمون صداى عر عر ميومد از خواب بيدار شدم... (sm1)
از توييتر کامبيز حسينى....
فوق العادست عکساش(sm50)