مشروب ؟؟ (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مشروب ؟؟ (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چي گفته؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به کمیت اشاره نکردم کیفیت گفتم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نه ولی دوستامو میبردم (sm81)عروسی رو واسه منم کوفت کردن جاکشا (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
خودتون شرم نمی کنین ؟محسن چاوشی به شما یاد داد که هرکس توهین کرد جوابش رو با این الفاظ بدین ؟ کامنت هایی از آدم هایی دیدم که خیلی بیشتر از این ها روی شخصیتشون حساب باز می کردم ، متاسفم که هیچ بویی از مخاطب محسن چاوشی بودن نبردید بعضی از دوستان .. به خودتون بیاین .. قطعا پست اوون خانوم و تمامی کامنت های زیرش رو به محسن هم نشون خواهم داد تا لحظاتی دیگر .
تو نظرات نوشتن صحنه جالبي هم نداشت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا حالا همچی صحنه هایی رُ تو یه فیلم ندیده بودم....(sm120)نقل قول:
شرمشان باد(sm120)
زیرش بنویس خائه مال (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرفتمنقل قول:
كيه زني نوشته بود البومو خريدم و صداي گندي داره و مزخرف بود و اين صوبتا
بعد بچه ها ريختن زير پستش و بهش پرسيدن و توهين كردن بعضيا
علي روستاي و شهاب و پيام و اينا بودن
بعضياشون خيلي بد توهين كرده بودن (sm25)
(sm2)نقل قول:
معلوم نی کی چی گفته چی کی گفته (sm2)