سریعااطلاع رسانی کنید!
ماهی هایی که ازدریای خزرصیدمیشه روبه هیچ وجه نخورید!
.
.
.
.
.
من توش شاشيدم (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
سریعااطلاع رسانی کنید!
ماهی هایی که ازدریای خزرصیدمیشه روبه هیچ وجه نخورید!
.
.
.
.
.
من توش شاشيدم (sm2)
ﻫﻤﻪ ﺩﺧﺘﺮﺍ ﺣﺘﻤﺎ ﻳﻪ ﺑﺎﺭ ﺟﻠﻮ ﺁﻳﻨﻪ ﻟﺐ ﻏﻨﭽﻪ ﻛﺮﺩﻥ ﮊﺳﺖ ﮔﺮﻓﺘﻦ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻫﻤﻪ ﭘﺴﺮﺍﻡ ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﺟﻠﻮ ﺁﯾﻨﻪ ﮐﺸﯿﺪﻥ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺍﺯ ﻧﻤﺎﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ
ﺑﺒﯿﻨﻨﺶ(sm51)
نگو نه که ميزنم لهت ميکنم
بابابزرگم به داداش کوچیکم میگه سه روزه نرفتی مدرسه بیا برو قایم شو معلمت اومده دنبالت....
میگه تو برو قایم شو
چون من بهش گفتم تو مُردی..
مورد داشتیم
مربی سیرک آلتشو درآورده کرده تو دهن تمساح!!
بعد پرسیده کسی میتونه این کارو بکنه؟؟!
.
.
.
.
دختره بلند شده گفته مـــــن !
اما شاید نتونم اینقدر دهنم و باز کنم
میگن تمساحه چند روزه داره پرواز میکنه سیرکم کلا جمع کردن فلافلی زدن (sm120)
استاد بسيجيه رو ميبره پاي تخته ازش ميپرسه : برق رو كي اختراع كرد؟
بسيجيه ميگه : مقام معظم رهبری.درسته؟؟ استاده ميگه اگه نمیری بفنامون بدی اديسون هم يكم كمكش كرد
یه سوال دارم
.
.
.
.
به نظر شما ابروی کرگدن رو برداری آهو میشه؟؟؟
.
.
نه خدایی میشه؟
نمیشه دیگه؟!!!
.
.
.
نکن برادر من! نکن !!!!
ابرو برنداار
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعتماد به نفس داشته باشد تا شترش در خونتون بخوابه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
No in the universitie's jungle(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آزرده مـــــــــــشو بیا گناه از من بود گـــــــــــــــــــــــف تم که مقصرم تو کوتاه بیا
مدعی گر به رخت تیغ زند هیچ مگو ..................برش کم محلی، تیزتر ازشمشیر است
خودتی موش کور (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرررررررره جون عمه ـت که رفتی رمان بخونی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این نکبت کارش همینِ انقدر از این نقشا بازی کرد تا در واقعیت یه داستانی دراوردن براش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا اون موقع بیدار بودی (sm142) مگه نگفتم بخوابید؟ (sm56)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه چشماتو ببندی خواب خودش میاد (sm56) ولی تا چشات بازِ و زل زدی به مانیتور و میخوای با فیلم بخوابی خوابت نمیاد (sm56)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آررررررره... اتفاقا رسول هم که دیشب غیبش زد رفته بود نماز شب بخونه (sm2)نقل قول:
خلوت من عرفانیه، درش میتراود مهتاب میدرخشد شبتاب (sm181)(sm2)
(sm127)نقل قول:
(sm127)(sm127) شب هر دو به خیر، خوابای خوش ببینید (sm127)(sm127)
با مسئولیت ـشون توی بند که مشکلی نداشتن؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جالبِ که به ماشینت عشق میورزینقل قول:
اينهههههههههههههههههههه(sm1 27)
فرهنگستان نه... آرامستان فرهنگ و هنر (sm2)نقل قول:
اي جان عزيز دلي فقط نفهميدم دقيقا كار اين فرهنگستان چيه؟(sm2)
به نظرت آرامستان کارش چیه؟ (sm2)نقل قول:
حالا كارتون چي هست كه من بايد با چوب راهنماييتون كنم (sm30)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که آخرشُ به نفع تو تغییر دادم که (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
jungle? (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
on the top of a banana tree? (sm2)
چه روز خلوتی بوده امروز... بچه ها هنوز از دیشب خوابن؟ (sm138)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه مشكلي نبود همه راضي بودن (sm2)
مجبورم ميفهمي مجبور براي اينكه منو تو راه نذاره(sm30)
مشكلي نيستا فقط بي زحمت به @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بگو" آرام" رو ترجمه كنه كه من راحتتر به وظايفم برسم (sm30)
نقل قول:
تازه 4 صبح رفتن خوابيدن (sm172)
خب خدا رو شکر کارمونُ از کی آغاز کنیم؟ (sm120)نقل قول:
ولی در کل خانما علاقه ای به ماشین ندارن و اهمیتی هم به ماشین خودشون نمیدن (sm25) دست فرمونت چطوره؟ (sm59)
هنوز معنیشُ نمیدونی؟ اشکالی نداره روز اول کار واست جلسه توجیهی میذاریم (sm2)
بذار من يكم تمرين صدا كنم خبرت ميكنم اصلا ضبط ميكنم ميدم گوش كني اوكي بود حله(sm59)نقل قول:
والا خانمهاي ديگه رو نميدونم ولي من خيلي رانندگي دوست دارم البته فقط با موزيك بدون موزيك اصلا تازه اونم با صداي بلند در واقع بدون موزيك تمركز ندارم همه تمركزم تو رانندگي وقتيه كه موزيك با صداي بسيااااااااااااااااار بلندي داره پخش ميشه (sm59)
(sm59)
پیج مشکلات جنسی:
ﻣﻦ ﺩﺧﺘﺮﻡ ﺍﺯ ﻃﺮﻑ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻡ ﻣﯿﺨﺎﻡ ﻣﺸﮑﻠﻤﻮﻧﻮ ﺑﺎﺷﻤﺎ ﺩﺭ ﻣﯿﻮﻥ ﺑﺰﺍﺭﻡ ﭼﻮﻥ ﻭﺍﻗﻌﻦ ﻋﺎﺻﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﯿﻢ ﭼﮑﺎﺭﺵ ﮐﻨﯿﻢ ﺭﺍﺟﺐ ﺯﻥ ﺑﺮﺍﺩﺭﻣﺎﻥ ﻫﺴﺖ ﺩﺍﺩﺍﺷﻤﻮﻥ ﯾﻪ ﺳﺎﻟﻪ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﺎ ﻣﺎ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﻋﺮﻭﺳﻤﻮﻥ ﺩﺧﺘﺮ ﺑﺪﯼ ﻧﯿﺲ ﻭﻟﯽ ﺗﻮ ﺧﻮﻧﻪ ﺩﺳﺖ ﺏ ﺳﯿﺎﺳﻔﯿﺪ ﻧﻤﯿﺰﻧﻪ ﻓﻘﻂ ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ ﻣﯿﺨﺎﺑﻪ ﻣﺎ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﮐﻞ ﮐﻞ ﻧﺪﺍﺭﯾﻢ ﻭ ﻣﺚ ﻣﻠﮑﻪ ﺍﺣﺘﺮﺍﻣﺸﻮ ﻧﮕﻪ ﻣﯿﺪﺍﺭﯾﻢ ﻭ ﺧﻮﺩﻣﻮﻥ 4 ﺩﺧﺘﺮ ﻣﺠﺮﺩﯾﻢ ﮐﺎﺭﻫﺎﯼ ﺧﺎﻧﻪ ﺭﻭ ﺧﻮﺩﻣﺎﻥ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﯿﺪﯾﻢ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺑﻪ ﮐﻨﺎﺭ , ﻋﺮﻭﺳﻤﻮﻥ ﺍﺻﻼ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﻧﻤﯿﮑﺸﻪ ﻭ ﺣﺘﯽ ﭘﺪﺭﻡ ﻭ ﺑﺮﺍﺩﺭﻫﺎﻣﻮﻥ ﻓﻬﻤﯿﺪﻥ ﺍﯾﻦ ﺯﻧﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﻫﺎﺕ ﻭ ﺩﺍﻏﻪ, ﭼﻮﻥ ﺷﺒﻬﺎ ﺻﺪﺍﯼ ﻧﺎﻟﻪ ﻫﺎﺵ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﻠﻨﺪﻩ ﻫﻤﻤﻮﻥ ﻣﯿﺸﻨﻮﯾﻢ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﺗﺬﮐﺮ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﻣﺎ ﺍﻭﻥ ﺑﺪﻭﻥ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﮔﻔﺘﻪ ﺩﺳﺖ ﺧﻮﺩﻡ ﻧﯿﺲ ﻣﯿﺨﺎﯾﺪ ﺑﺎﻟﺸﺘﻮ ﮔﺎﺯ ﺑﮕﯿﺮﻡ ...؟ ﺣﺘﯽ ﻇﻬﺮﻫﺎ ﺟﯿﻐﺸﻮ ﻣﯿﺸﻨﻮﯾﻢ ﻭ ﺍﺯ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﯿﻢ ﺗﻮ ﭼﺸﻢ ﺑﺮﺍﺩﺭﺍ ﻭ ﭘﺪﺭﻣﻮﻥ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻨﯿﻢ ... ﺍﺻﻼ ﻋﺎﺩﯼ ﻧﯿﺲ ﺻﺪﺍﺵ ﺧﯿﻠﯽ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﻠﻨﺪﻩ ﻭ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺩﺍﺩﺍﺷﻤﻮﻥ ﺍﺯ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺻﺪﺍﯼ ﺯﻧﺸﻮ ﺑﺸﻨﻮﯾﻢ ﺳﮑﺴﺸﻮ ﻧﯿﻤﻪ ﮐﺎﺭﻩ ﻭﻝ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺍﺻﻼ ﺩﺍﺭﻭﯾﯽ ﻗﺮﺻﯽ ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯿﺸﻪ ﺏ ﺯﻧﺶ ﺑﺪﯾﻢ ﺻﺪﺍﺷﻮ ﻗﻄﻊ ﮐﻨﻪ؟
.:::::.
1-مرگ موش
2- ﻭﻗتی 18 ﻧﻔﺮ ﺗﻮ ﯾﻪ ﺧﻮﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ ﻫﻤﯿﻦ ﻣﯿﺸﻪ ﺩﯾﮕﻪ
3- ﺻﺪﺍﺷﻮ ﺿﺒﻂ ﮐﻦ ﺑﺬﺍﺭ ﺗﻮ ﮔﺮوﻩ ﻣﺎﻡ ﺑﺸﻨﻮﯾﻢ ﺧﺐ
4- ﺧﻮﻧﺘﻮﻥ ﮐﺠﺎﺱ؟؟؟ﺑﮕﻮ ﻣﻨﻢ ﺑﯿﺎﻡ ....ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﮐﺎﺭﯼ ﺑﺎﻫﺘﻮﻥ ﻧﺪﺍﺭﻡ.ﻓﻘﻂ ﻣﯿﺸﯿﻨﻢ ﯼ ﮔﻮﺷﻪ ﺟﻖ ﻣﯿﺰﻧﻢ
5- ﺍﯼ ﺟﺎﻥ ﺍﯼ ﺟﺎﻥ ﺍﯾﻦ ﺟﺎﻟﺒﺘﺮﯾﻦ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﻣﻄﺮﺡ ﺷﺪﻩ ﻓﻘﻂ ﺩﺍﺭﻡ ﺍﻭﻥ ﻟﺤﻈﻪ ﺍﯼ ﮐﻪ ﺍﻭﻥ ﺟﯿﻎ ﻣﯿﮑﺸﻪ ﻭ ﺷﻤﺎﻫﺎ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﻣﯿﮑﺸﯿﺪ ﺭﻭ ﺗﺠﺴﻢ ﻣﯿﮑﻨﻢ
6- ﺑﻪ ﺳﻮﺭﺍﺥ ﮐﻮﻧﺶ ﮔﺮﯾﺲ ﺑﻤﺎﻟﯿﺪ .ﺍﯾﻨﺠﻮﺭﯼ ﺻﺪﺍﺵ ﺧﻔﻪ ﻣﯿﺸﻪ
7- ﻭﻗﺘﯽ ﺻﺪﺍﺵ ﺩﺭ ﻧﻤﯿﺎﺩ ﯾﻌﻨﯽ ﺩﺍﺭﻩ ﺳﺎﮎ ﻣﯿﺰﻧﻪ
8- ﺑﺎ ﺧﻮﻧﻮﺍﺩﻩ ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﻭﺳﻂ ﺳﮑﺴﺸﻮﻥ ﺑﺮﯾﺰﯾﻦ ﺗﻮ ﺍﺗﺎﻗﺸﻮﻥ ﺻﺪﺍﺵ ﮐﻪ ﻗﻄﻊ ﻣﯿﺸﻪ ﻫﯿﭻ ﯾﮑﺎﺭ ﻣﮑﻨﻪ ﺩﺍﺩﺍﺷﺖ ﺍﺯﻭﻧﺠﺎ ﻧﻘﻞ ﻣﮑﺎﻥ ﮐﻨﻪ
9- ﺍﻻﻥ ﺩﺳﺖ ﻧﺰﺩﻥ ﺑﻪ ﮐﺎﺭﺍﻱ ﺧﻮﻧﻪ ﭼﻪ ﺭﺑﻄﻲ ﺑﻪ ﻫﺎﺕ ﺑﻮﺩﻧﺶ ﺩﺍﺷت
10-تا نبینم نمیتونم تشخیص بدم
11- ﯾﻪ ﮐﻢ ﺍﺯ ﻧﻮﺍﺭ ﺑﻬﺪﺍﺷﺘﯽ ﻫﺎﺵ ﺭﻭ ﺟﺎ ﺑﺪﯾﺪ ﺗﻮﯼ ﺩﻫﻨش
12- فقط جیغ میزنه؟اه اه نمیکنه؟خب شاید داداشت داره گازش میگیره
13-از در و پنجره های وین تک استفاده کنید دگ صدا رد نمیشه
14-یکم لیدوکایین بزنین ب هنجرش دگ صداش در نمیاد
15-چ خواهر خوبی به فکر کارای نیمه تمومه داداشتم هستی
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از صبونه امروز اگه چیزی زیاد اومده به منم بده! (sm115)
اي جان منظورت ناهاره ديگه(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه جور خوابی دیدم این آخرا دیگه تو المپیک، رشته ی پرتاپ دیسک بودم، داورای دیوث حقمو خوردن (sm3)(sm2)
تو خوابم حقمو میخورن! (sm9)
نقل قول:
(sm30)(sm30)(sm30)
تازه نیم ساعته که دوباره چشم به جهان گشودم، خیلی مونده تا ناهار (sm120)نقل قول:
بریم صبونه (sm155)
تو هم عادت داري هر ساعتي بيدار شدي صبونه رو بخوري؟نقل قول:
تو با منی تو ای سنگ صبورم دروغ نگو، نگو از تو دورم حقیقت و از تو چشات میدونم..........اگه بری بی تو دلم میمیره، دنیا را با اشک چشام میشورم
حالا که از تو دورم قدر تورو میدونم.......تا وقتی که زنده باشم بیاد تو میمونم
عجب خلوت بوده امروز!
میشینید شب زنده داری اونوقت سر ظهر بیدار میشید
چند سال آينده برنامه ماه عسل
چي شد كه از گروه لفت داديد؟😐
برخورد مدير بد بوده
مورد داشتیم طرف میخواسته بره بازار تهران
هیچی دیگه نرفت
تو مترو هرچی میخواست گرفت
مسواک اورال بی ۱۵۰۰ تومن
شارژر موبایل ۲۰۰۰ تومن
خنچه عقد ۷۲۰۰ تومن
صفحه کلاج سانتافه ۱۵۰۰۰ تومن
یخچال ساید ال جى مجهز به جوجه گردان ۶۵۴۰۰۰ تومن
خیار مجلسى و سالادى درهم ۳۰۰۰ تومن
پایان نامه فوق لیسانس عمران با موضوع سازه هاى پیش تنیده ۱۸۰۰۰ تومن
سماور سخنگو ۸۵۰۰ تومن
مترو که نیست بازار بين الملليه
ﮐﺮﯾﻢ ﺗﻮ ﺭﺍ ﻧﺨﻮﺍﻫﻢ ﺑﺨﺸﯿﺪ . ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﮐﻪ ﺑﯿﺮﺣﻤﺎﻧﻪ ﺗﮏ ﺩﻝ ﺭﺣﯿﻢ ﺭﺍ
ﺑﺮﯾﺪﯼ ﻭ ﺩﺭ ﭘﺲ ﺫﻫﻦ ﺑﯿﻤﺎﺭﺕ ﻧﮕﺎﻫﺖ ﺑﻪ ﺳﺮﺑﺎﺯﻩ ﺩﻟﯽ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺩﺭ
ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﯽ . ﮐﺮﯾﻢ ﺗﻮ ﻧﻔﺎﻕ ﮐﺮﺩﯼ ﺗﻮ ﺩﺭﻭﻍ ﺭﺍ ﺭﻭﺍﺝ ﺩﺍﺩﯼ ﻭ ﺑﺮ
ﭼﻬﺮﻩ ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﯽ ﭘﺎﮎ ﻏﻢ ﻧﺸﺎﻧﺪﯼ . ﺁﺭﯼ ﭼﮕﻮﻧﻪ ﺗﻮﺭﺍ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ
ﺧﻮﺍﻧﺪ . ﮐﺮﯾﻢ ﺗﻮ ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ ﻧﯿﺴﺘﯽ . ﺣﺎﻝ ﺣﺘﯽ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺰ ﺷﮏ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ
ﺷﺎﯾﺪ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺖ ﺧﺸﺖ ﻫﻢ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯽ ﻫﻤﭽﻮﻥ ﺩﺷﻨﻪ ﺍﯼ ﺯﯾﺮ
ﭘﯿﺮﺍﻫﻨﺖ ﮐﺮﯾﻢ . ﮐﺮﯾﻢ ﺑﺘﺮﺱ ﺍﺯ ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﭼﺸﻤﻬﺎﯾﺖ ﺑﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺩﻝ
ﺷﻬﺎﺩﺕ ﺑﺪﻫﻨﺪ ﻭﺍﯼ ﺑﺮ ﺗﻮ ﮐﺮﯾﻢ ﻭ ﺍﯾﻦ ﺗﻨﻬﺎ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻣﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ
ﺷﺎﯾﺪ ﺗﻮ ﺍﺯ ﺍﺑﺘﺪﺍ ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮐﺮﯾﻢ 😂😂😂😂😂😂😂😂
اونموقع که رفتین هنوز 10 نشده بود (sm25)(sm120)نقل قول:
ایندفعه من دیر اومدم، برو دوباره بیا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم نمیاد (sm35)نقل قول:
(sm2)
بستگی داره، اگه قبل 12 پاشم آره، ولی بعدش اگه بیدار شم همون ناهار رو به اسم صبونه به شکمم میدم (sm2)نقل قول:
ولی سعی میکنم هر روز یه خورده عسل و گردو بخورم به عنوان صبونه! (sm120)
Men, Women & Children 2014 (sm27)
+18
رفتم بانك به كارمنده خانوم بانك گفتم ميخوام پول به حساب يه بانك ديگه بريزم
گفت شبا ميكنيد؟
گفتم اگه پا بده روزها هم ميكنيم
.
.
.
.
نميدونم چرا فرم هارو پرت كرد
فكر كنم نميتونست مرخصي بگيره ناراحت شد😕😕😕😕😕😕
یه دختره تو محلمون هست كه تاحالا ١۹ بار کنکور داده
تو محله صداش میکنن سردار آزمون
دختره ایرانی رفته مسابقات رقص آنتالیا...
مجری ازش پرسید: ب نظرتون چند امتیاز میارید؟؟؟
دختره برگشته میگه
نمیدونم والا
امید من به خداس!!
به آقا امام رضاس!!!
O_o
ینی من هلاک این اعتقاداتشم... ^ -😂
آدم خوره با پسرش رفته بودن آدم شكار كنن، یه زنه رو میبینن خیلی چاق بوده، پسره میگه بابا اینو بخوریم؟ باباهه میگه: نه این همش چربیه، به درد نمیخوره. میرن تا به یه زنه لاغره میرسن، پسره گرسنش شده بوده، میگه: بابا جون اینو بخوریم؟ باباهه میگه: نه بابا این خیلی لاغره فایده نداره. دوباره راه میفتند، بعد از یك مدتی میرسند به... یه زنه خوشگلِ باحال. پسره دیگه داشته از گشنگی ضعف میرفته، میگه: بابا جون دیگه اینو بخوریم؟ باباش میگه: نه پسرم، اینو میبریم خونه، مامانو میخوریم