یکیشون اسمش با یکی از کارهای تو ایرانش یکی بوده قرار بوده تغییر کنه
نمایش نسخه قابل چاپ
یکیشون اسمش با یکی از کارهای تو ایرانش یکی بوده قرار بوده تغییر کنه
بیاین حدس بزنیم چی بوده اسمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با هم دوست باشید(sm70)(sm81)
(sm120)نمیدونم چرا زورم میاد ازت نقل بگیرم (sm120) تو نمیدونی من تا کجاها رفتم وگرنه اینجوری دست پاچه نمیشدی (sm120) اگه بدونی همین الان میزاری کنار برای همیشه (sm70)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزرگیَت را میرسانم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی ها رو باید با سند حالیشون کرد که کی هستن (sm120)
... (sm50)
(sm70)
اسی ، چی شده دوباره ، درگیری پیش اومده ...
همین چند صفحه آخر که میبینی (sm120) مثه همیشه دیگه (sm120) منم که سرم درد میکنه واسه درگیری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه مدت سرم باد داشت و البته وقت سر و کله زدن و دعوا داشتم ولی الان ندارم ینی پیری و مشکلات زندگی اجازه نمیده (sm120)
الان این کاربر سبزه رو از دو سه سال پیش درگیری داشتیم ( البته چهار پنج سال پیشم بود فک کنم ) (sm120)خوب اون موقع ما هم کنجکاو بودیم و یه کارایی کردیم (sm25)(sm59)(sm120)واسه همین تنها کاربری که زورم میاد ازش نقل بگیرم ایشون هستن (sm2)
دقیقا به نکته ی خوبی اشاره کردی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب تاپیکی شده (sm77)
آخه بیانیه هم میده زورم میاد بخونم (sm2) چیه آخه اینهمه (sm2)
الان پنج بعد از ظهر ِ و گُسنه تَشنه با این همه بدبختی که سرم ریخته بشینم بیانیه بخونم که متولد چندم (sm2)ولمون کن آقااااااااااا (sm2) بعد میگه همه آلزایمر دارن یادشون رفته من کی بودم (sm120) خدایی کاربر تابلوتر از من با با کوله باری از جرم و جنایت داریم؟ (sm2) هی یادآوری میکنه (sm2)
اعتراف واسه من سخت تره از این مردن
الان نگاه میکنم میبینم حس معروفیت و مشهوری خیلی خوبه (sm2)به این نکته ظریف پی نبرده بودم (sm2)شارلاتان هم عالی بود (sm2)(sm2)
آها یادم رفت : الان از روی بند و چلانده شده داره تایپ میکنم (sm2)کلفتت (sm30) خدایی الان شات میگیرم میزارم تلگرام (sm2)(sm2)
تنش پیش اومده حل میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه هیچ مطلبی تا آلبوم نمیذارم هر چی هم گفتم دروغ بوده خوش باشیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا ناراحت میشی اول اسمش که دیگه موردی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه م داره بگو م داره
این دمویی که امروز تو تلگرام شادمهر دیدم تنظیمش قشنگ بود .. نمیدونم کی تنظیم کرده و بیشتر به تتنظیمهای سعید زمانی شبیه بود اما لایک داشت، دوست داشتنی بود اما شادمهری نبود ... 29 روز دیگه مونده تا بقیه آهنگارو بشنویم ببینیم چی از آب در اومده انشالله قشنگ باشه فعلا دارم روزشمار میندازم (sm59)
همینجوریش میگن مث بقال داری میگی 6 تا خوب 8 تا بد وای به اینکه بخام اول حرف بگم اونوقت میگن انگار داره دیکته میگه خخخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا کسی از شما نخواست به این گروه فحش بدی یا اصلا برای من و طرفدارای شادمهر هنرمند کامل و مولف ( و نه شادمهر فقط خواننده ) مهم نیست که شما دوست داری خودش بسازه یا نه شما اصلا میتونی دوست داشته باشی هیچوقت خودش نسازه هر کسی خودش آزاده هر چی که دوست داره دوست داشته باشه اصلا شما میتونی دوست داشته باشی بمیره .. به خدا اصلا افکار نظر بقیه برای من مهم نیست من نظر خودمو دارم و اجبار نمیکنم کسی هم نظر من باشه و نظرمم عوض نمیشه اما این نظر من که شادمهر رو به هنرمندای جدید نمیفروشم چیزی از هنر سعیدزمانی کم نمیکنه .. کارش عالیهنقل قول:
داداش همه که بی احترامی نکردننقل قول:
ما هم گفتیم بهتره که بگی
حالا اگه دوست نداری اجباری نیست
29روزنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط خدا کنه تاریخ عوض نکنن
من ترسم از اینه که عقب میوفته باز البوم
فکر نمیکنم عوض شه تا حالا شادمهر ده بار اعلام کرده و این تکرار مداوم دلیلش اینه که فعلا از تاریخ پخش قطعا مطمئنه یا اینکه این وسطا یه اتفاق غیرمنتظره ای بیفته که نشه کاریش کرد انشالله عقب نمیفته چون عجله داریمنقل قول:
کسی شادمهرو نفروخته و کسی هم که قرار ألبوم تصویر با صداش بیاد و عاشقاش از صداش لذت ببرن طرفدارای شادمهرن حالا اگه یه جا بگیم سعید زمانی تنظیم کننده ی خوبیه دلیل بر اینه که به شادمهر ترجیحش دادیم؟ یا دلیلیه که دوست نداشته باشیم شادمهر خودش بسازه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که لحظه شماری میکنمنقل قول:
الان دوست داشتم همه بچه هایی که میان اینجا دیگه کدورت هارو کنار بزارن و تو این یه ماه فقط حمایت کنن
شادمهرفروشان زیادی تو این تاپیک هستن و اینکه شما هم جزوشون هستی یا نه همونطور که گفتم اصلا برام مهم نیست و شما آزادی تا هر نظری دوست داری داشته باشی و قرار نیست با هم هم نظر باشیم .. و منم نظرمو تحمیل نکردم .. و خوشحالم که میگین شادمهر رو نفروختین موفق باشیننقل قول:
نقطه مشترک همه ما
شادمهره
این یک ماه فقط حمایت کنیم دوستان
به خدا من از کسی کدورتی ندارم اما اینکه من به نظر کسی بی احترامی نکردم دوست ندارم کسی به نظر من بی احترامی کنه .. نظر هر کسی برای خودش محترمه و چرا به ماهایی که طرفدار واقعی شامهریم انگ طرفدارنما میزنن اما به هوادرای وحید پویان و میلاد هاشمی و غیره میگن شادمهری؟ اگه همچین انگی به ما نزنن من با هیچکسی بحثی ندارم من فقط نظرمو گفتم که شادمهر پیشکسوت هنر آهنگسازی و تنظیم ایرانه و تو کارش استاده و من دوست دارم خودش برای خودش بسازه و اینکه یه عده بیان علیه نظر من جبهه بگیرن غیرمنطقیه و دوست دارم نظرم رو نکوبن چون من نظر کسای دیگه رو نکوبیدم و نمیکوبم و همه نظراتشون محترمه و برام ارزشمنده ...نقل قول:
من مخلص همه شادمهری ها هستم(sm10)
اشکال کار اینجاست هر هوادار شادمهر فکر میکنه از همه بیشتر شادمهریه منم به طرز تفکرتون احترام میذارم امیدوارم روزای خوبی ببینیم در آینده از هنرمندموننقل قول:
انشالله و به امید اون روز .. ممنون از اینکه به طرز تفکرم احترام میزارین (sm10)(sm127)نقل قول:
اینجا و همه مکانهای شادمهری دیگه همه از خداشونه شادمهر خودش کار بسازه همه هوادارای شادمهر خواسته ی قلبیشونه . حالا اگه دارن با شرایط فعلی کنار میان دلیلش احترام به نظر شادمهره و گرنه پویان و خشایی و این و اون اصلا مهم نیستن .
تو که از گلهای این تاپیکی عزیزنقل قول:
شما فقط نظر خودتو میگی و قابل احترامه به کسی توهین نمیکنی
من طرف حسابم با کسایی هست که به هم توهین میکنن
شادمهر ارزش اینو نداره که بخوایم بهم بدو بیراه بگیم
شادمهر ارزش اینو داره که باهاش حال کنی
هر کسی هم نظرش قابل احترامه
من خودم با نطر شما موافقم و نقل میگیرم ازت اگه موافق نباشم نقل نمیگیرم ازت
منم مخلص همه ی شادمهریا هستم
دوستانم یادشون نره نقطه مشترک ما شادمهره
(sm19)نقل قول:
دقیقا همینهنقل قول:
اما ما تا چیزی میگیم میشیم هوادارنما
میگیم وقتی خودش این شرایط رو میخواد و میخواد اینجوری کار کنه
آقایون میگن شما دارید پویان و زمانی و بقیه رو بالاتر از شادمهر قرار می دید
خداییش خنده داره
آخه کی اینا رو بالاتر از شادمهر قرار میده ؟
به قول شما دیگه آلبوم مراحل ساختش تموم شده و علارغم میل باطنی من و خیلی های دیگه ، کاری که نباید میشده دیگه شده و با نظرات منفی هیچی بهتر نمیشه و به کیفیت آهنگا اضافه نمیکنه و منم نمیخوام پیشاپیش قضاوت کنم و تا زمانی که خود آلبوم رو نشنوم هیچ نظر منفی ای در موردش نمیدم و منتظر میمونم تا آهنگای شاهکاری رو تو این آلبوم بشنوم و نقد و نظر و انتقاد مال بعد از انتشاره آلبومه و این پیشگویی ها که البوم آشغال از آب درمیاد زیاد منطقی نیست و از دوستان هم نظر خودمم میخوام صبر کنن تا آلبوم بیاد و بعدش نظر بدن انشالله که قشنگه ...حالا بعد از پخش آلبوم دیدیم قشنگ نیست هم فدای سرش ، اونموقع دلمونو با امثال آلبوم مسافر خوش میکنیمنقل قول:
و این اختلافات الکی بین هوادارای واقعی شادمهر کار اسراییل و انگلیسه (هوادارای بقیه هنرمندا) که میخوان تفرقه بندازن حکومت کنن (sm2)
اگه شادمهر ارزشش رو ندارهنقل قول:
پس چرا اینهمه سنگشو به سینه میزنید و نمیگید این شرایط زیر سر خود شادمهره
اونوقت دم به دقیقه به عوامل خرده میگیرید ؟
میگه شادمهر ارزشش رو نداره به هم بد و بیراه بگیم و اگه شما فکر میکنی ارزشش رو داره پس بیا به هم بد و بیراه بگیم اینکه مشکلی نیست و ناراحتی نداره اول شما شروع کن بد و بیراه بگو منم پشت بندت بیامنقل قول:
نوشته اصلی توسط RAHAM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]