فیلمشو ندیدم ولی اسمشو شنیدم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا کسخلن فک میکنن زندگی واقعی شعاره..(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
فیلمشو ندیدم ولی اسمشو شنیدم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا کسخلن فک میکنن زندگی واقعی شعاره..(sm2)
پسره تیر میخوره میره کما بعد نامزد هندیش اسلام میاره میره امام زاده خوب میشه خخخخخ (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نقل قول:
(sm26)
(sm54)(sm54)(sm54)(sm54)(sm54)(sm54)(sm54)(sm54)(s m54)(sm54)(sm54)(sm54)(sm54)(sm54)(sm54)(sm54)(sm5 4)(sm54)(sm54)
کار خوبی کردی.من خودم از زمانی که ویندوز ۱۰ اومد از اج استفاده میکردم چون تو لپ تاپ مصرف باتریش کمه.خیلی سبکه سریع اجرا میشه.کمترین مصرف سخت افزارو داره مخصوصاً توی سیستم ضعیف خیلی روون اجرا میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا... بهینه تر از فایرفاکس و ... هست... من خودم الان که تست کردم، هم مصرف سی پی یو خیلی کمه باهاش و همچنین حدود 10 تا 15 درصد از مقدار رمی که فایرفاکس مصرف می کرد، کمتر استفاده میکنه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب صادق باید فکر همه چی رو کرد، هر چی برنامه کم مصرف و بهینه تر، در نتیحه تعداد برنامه های در حال اجرا، بیشتر (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم... ولی تا اون روز کی زنده کی مرده... بشه ما هم استفاده نمی کنیم...
فایرفاکس ورژن 63 فکر کنم بود، خوب بود... ولی این 64 و خورده ای، یکم اذیت میکنه... کروم هم که ماشاالله....