[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قنجو خوب گرفتی ها(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اه اینجا آسمونش غم گرفته تاریک هوا ابری و دلگیر دل منم...(sm50)
امیر بیا 800 تومن میدم(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اگه 800 داشتی که اینجا نمیومدی کااااااااااربر جدییییییییییییییید اونم از 2015 (sm30)
تو كي يي ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عرفاني ؟
(sm19)تنكيو وري ماچچچ (sm120)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 800 میدم یوزر منو برگردونه الی هم حذف کنه اونم نقد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول هستم الدنگ (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه زود یادت رفت نوید(sm172) امیر یوزر منو بن کرده بخاطر پولی که میخواستم بهش بدم Rasoulh111
من كه قلبِ كوچيكم بي تو كاسه ي خون ِ
من كه كاسه ي چشمم، جز تو از كسي پر نيست
دوست داشتن يا عشق؟ دوست دارمت با عشق
عشق ِ من به دوست داشتن، قابل ِ تصور نيست
(sm118)