همون حدودی که پدر زنت باشم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
25-6(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
همون حدودی که پدر زنت باشم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
25-6(sm120)
چی گفت حالا؟خیلی سنگین حرف زد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم دل ما رُ به درد اوردید....شرمتان باد....این قدر محسن رُ دلزده نکنید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نهایت میتونم زنت بشم (sm120)نقل قول:
خلاصه بازی پرتغال رو دیدم کریس چقدر خوب بوده (sm120)
مسی هم جلو برزیل تو زمین نبود(sm120)نقل قول:
چون به لبم کرد تا گلُ بزنه (sm120)نقل قول:
چند باری تا مرز فحش دادن بهش پیش رفتم(sm120) ولی اخرش گل کاشت (sm19)
سر اون بازی سرکار بودم امشب هم نتونستم ببینم (sm120)کلا بازیهای ملی فقط جام جهانی (sm120)نقل قول:
هر چی داری از کریس داری حالا باز بگو مسی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر اومد تو حسابت حالا ؟(sm120)