(sm51)(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm51)(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول من تو رو نیم ساعت پیش با یوزر قبلی دیدم ؟(sm77)
یادم میاد یادم میــــــــــاد
پدرت از بیماری مُرد
پول نداشتم ، سر ِ قبرش ، گُل بزارم با درد
یادم مــــــــــــــــیاد
چرا من خوابم میاد ؟ (sm54) چرا یاد این آهنگ افتادم ؟ (sm172) اصن چرا من اینجام ؟(sm120)
(sm169)
امروز روز بدی شد برام (sm172)
من واقعا برام جای سواله ا*سراییل با اون همه قدرت رو بعد 2 روز ساکت کردیم ولی چرا عربستان رو نمیشه ساکت کرد ؟ (sm25)
سئوال خیلی خوبیه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
امیدوارم یه راهی پیدا بشه هر چه زودتر ساکتش کنن (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)آخه بچه ها یمن تازه کارن ، اینا سال هاست دارن به تروریست های حماس کمک می کنن اونا دیگه راه افتادننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا تروریستای یمن رو راه بندازن طول می کشه (sm120)