پس کار این الی الدنگ بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پس کار این الی الدنگ بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تروریست کجا بود برادر من ؟ برو عکس ها رو نگاه کن دیروز ارتش عربستان چیکار کرده ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدبختی اینجاس خلبان های بی شعوری هم داره فقط رو سر مردم بمب میریزن (sm25)
چه حس خوبی داره ازادی(sm50)
تو همون حین الی یوزرمو بن کرد استفاده نابجا از قدرت مدیریتی این میشه دیگه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاخره از قفس دراومدی (sm2)
(sm50)
ساده نباش !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این عربهای بی صفت رو هنوز نشناختی !! اینا میرن بمب و موشک و ... رو تو مدارس و بیمارستان و ... جاسازی میکنن !! درست مثه هماس !! الان هم دارن سعده رو میزنن چون جاسازی کردن ! گفتن همه برن بیرون از شهر
زیاد ذهنتو درگیر این مسائل نکن !! اینا کثیف تر از اونی هستن که فکرشو میکنی !! حتی ارزش نداره اخبارشو دنبال کنی
به نظرم بهتره فکر دختر بازی باشی(sm2)
هنوز نیومده سیگارتو روشن کردی (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
کشیدم از تو: دو تا کوه، بعد، چند کلاغ
غروب کردم تا هر غروب گریه کنی
برای من که تمامی قصّه بد بودم
کجاست آغوشی تا که خوب گریه کنی؟!
(sm50)سید مهدی موسوی