پسراشون کبریت بی خطر بودن ...ماده ها خطری بودن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پسراشون کبریت بی خطر بودن ...ماده ها خطری بودن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من منظورم میتینگ تهران بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در گوشم بگو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسل طلایی بودن دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماده ها از اونایی بودن که موری اگه میگفت بخورمت دختراش دنبالش میکردن میگفتن بیا منو بخور (sm2)نقل قول:
الان دانلودش تموم شد همونه که الی گذاشته بود (sm120)نقل قول:
حالا زیاد وارد جزییات نشیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی من خودم شاهدم یه بار موری گفت لاشی دختره برگشت گفت لاش نیست نمیدونم روشه توشه چی چی (sm2)(sm2)
(sm50)
با تشکر (sm120)
باران قدیم به خاطر اینکه گناه زیاد توش بود خدا درشو گل گرفت (sm2)نقل قول: