ولی منچستر خره 120 تا بده پای بیل (sm120)
ما قسطی خریدیمش 100تا در حالیکه تو بانکداری ایران با این شرایط بخوای وام بگیریم. 1 میلیارد بهت میدن که طی چند سال سودش میشه 100 میلیارد (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی منچستر خره 120 تا بده پای بیل (sm120)
ما قسطی خریدیمش 100تا در حالیکه تو بانکداری ایران با این شرایط بخوای وام بگیریم. 1 میلیارد بهت میدن که طی چند سال سودش میشه 100 میلیارد (sm120)
مقدس بره نیمکت؟؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو چه حسابی فکر میکنیم ارزش هازارد از بیل کمتره؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با تمام احترام ولی ریدی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی یارو کلی فحشم داد سر فیلمه....دیگه غلط کنم از تو پیشنهاد بگیرم!(sm120)
صحنه هم میگفت نداشته (sm9)
واقعا آدم خر پیدا میشه؟29 میلیارد هم نمی ارزن این باشگاها(sm120)نقل قول:
گه میخوری دیوث(sm120)نقل قول:
رو حسابی که شخصیت بیل بالاتره تا هازارد(sm120)شخصیت ینی همون کاریزما(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه فیلمی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون وقت چطوری این طوری شده؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هازارد فقط مشکلش اینه یه جو تبلیغاتی وسیع پشت سرش نیست و الا از نظر فنی در حال حاضر جزو 5 نفر هست قطعا(sm120)
از الی یه فیلم خواستیم درام عاشقانه که ترجیحا صحنه دارم باشه!(sm120)نقل قول:
چشمت روز بد نبینه الی نبود میلاد وردات یه پیشنهاد داد و گفت عالیه و فلان (sm120)
ما هم رفتیم چشم بسته گذاشتسم کف دست یارو امروز اومد کشیدومون به فحش که از این چیزشر تر نبود؟؟؟ |:
منا میگی از خجالت اب شدم گفتم پشت دستمُ داغ کنم دیگه ندیده به توصیه کسی به کسی دیگه فیلم پیشنهاد کنم (sm120)