ﺑﺎ ﯾﻪ دختر ﺍﺻﻔﻬﺎﻧﯽ ﺁﺷﻨﺎ ﺷﺪﻡ...
ﺍﻻﻥ ﺳﻪ ﻣﺎﻫﻪ ﻓﻘﻂ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﺑﻪ ﻫﻢ ﺗﮏ ﺯﻧﮓ ﻣﯽ ﺯﻧﯿﻢ
نمیدونم آخرش چی میشه!!!!😂😂
نمایش نسخه قابل چاپ
ﺑﺎ ﯾﻪ دختر ﺍﺻﻔﻬﺎﻧﯽ ﺁﺷﻨﺎ ﺷﺪﻡ...
ﺍﻻﻥ ﺳﻪ ﻣﺎﻫﻪ ﻓﻘﻂ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﺑﻪ ﻫﻢ ﺗﮏ ﺯﻧﮓ ﻣﯽ ﺯﻧﯿﻢ
نمیدونم آخرش چی میشه!!!!😂😂
ای بابا هنوزم خلوته!
ما هم کم کم بریم بازی رو ببینیم!
واااااااااااااااااااااااا اااای
این واقعیه! من الان دیدم!
تو پیام های بازرگانی یکیش این بود:
شهرداری قزوین شما را به بازدید از طبیعت زیبای شهر تاریخی قزوین دعوت می نماید!!!!(sm70)
میخوان سرمون رو گول بمالن وگرنه قزوین همه خشکه طبیعت نداره! فقط باغ داره!!!!!(sm2)
آه ازنفس پاک تو و صبح نیشابور(sm81)
از چشم تو و حجره فیروزه تراشی
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد نمیخواد اخرشو براش تغییر بدی(sm2)دوست داره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حجت اشرف زاده - کوچه باغ های نیشابور (sm88) (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فایده نداره اینجوری.. نمیزارین من خوب کارو بکنم(sm27)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پلکی بزن ای مخزن اسرار
فیروزه و الماس به آفاق بپاشی
(sm81)
دوستت دارم نه به خاطر شخصیت تو، بلکه به خاطر شخصیتی که هنگام با تو بودن پیدا می کنم.
نور دلیل تاریکی بود و سکوت دلیل خلوت، تنها عشق بی دلیل بود که تو دلیل آن شدی...
پدر بزرگ مُرد...!!!
از بس كه سيگار كشيد
و
مادر بزرگ؛
ساعت زنجير دار او را كه هميشه به جليقه اش سنجاق مي شد، به من بخشيد...
بعدها كه ساعت خراب شد،
ساعت ساز عكسي را به من داد
كه در صفحه ي پشتي ساعت مخفي شده بود!
دختري كه شبيه جواني مادر بزرگ نبود!!!
پدربزرگ
چقدر سيگار ميكشيد...!!!(sm50)
منتظرم... صداتُ میفرستیم واسه سونی اسپانسرمون بشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درود بر تو (sm120) نظرم با نظرت همسوست اصلا ماشینِ و سیستم صوتی و موسیقی هایی که دوست داری با صدای بلند گوش بدی و فاز بگیری (sm242)(sm189)(sm14)
انصافا خارجيا چطور ميخوان زبون ما رو ياد بگيرن
ها=بله
ها=چي
ها=تعجب
ها=چي ميگي
ها=تاييد حرف
ها=برو خودتي
ها=خوشمون اومد
ها ها ها=خوشحالي
ها=چيه نيگا ميكني؟
من موندم چجوري خودمون ياد گرفتيم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به شرطي كه تصوير نخواد فقط صدا(sm2)
(sm50)(sm50)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خودت خواستی دیگه از تو نخونم ............................ تو خودت خواستی دیگه پیشت نمونم
دوست داری دروغ بگی خودت میدونی..........................تو که قلبت پیش من نیست پس چرا دل نگرونیتو، تو فکر رفتنی تو فکر پرواز ..................................فکر یار تازه ای تو فکر آغازمن تو فکر این دل زار شکسته...................................فک اندوهی که تو سینه نشسته
باشه توی قرارداد قید میکنیم (sm120)نقل قول:
ببخشید ظهر نت قطع شد (sm25)
پس ميتونيم بگيم 20 سالمه ؟(sm59)نقل قول:
فداي سرت (sm19)
دختره با 100نفر خوابیده میگه هرزه نیستم اجتماعیم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
الکسیسم **** نیست جغرافیایه!!!!
مجردای بدبخت
بعد از ظهر پنج شنبتون به خیر
بخشی از رمان " خدا حافظ گاری کوپر " (sm2)
«آخر این هم شد کار، که آدم سر یک طناب را بگیرد و دنبال ک*ون یک قایق روی آب سر بخورد؟ چه حرفها!» ... اگر یک دختر را با یکی از این قایقها به دریا ببرید خود به خود لنگش را برایتان باز می کند. با این قایقها هر بچه ننه ای دون ژوان می شود. باگمورنحق دارد. می گوید تمدن ما تمدن دست خر پلاستیکی است. هیچ چیزش طبیعی و صادقانه نیست. همه چیز مصنوعی است و نقش بازی می کند. اتومبیل، کمونیسم، میهن پرستی، مائو، کاسترو، اینها همه همان ذکر مصنوعیند. یک روز چیکس از تسرمات برگشته بود و حالش خیلی خراب بود! دلش پاک آشوب بود. با دختری خوابیده بود و دختره یکی از آن دیافراگمهایی را گذاشته بود که دموکراتهایکانکتی کات پخش کرده اند و روی آنها نوشته است: «من به کندی رأی می دهم.» می گفت: حالا دیگر آدم نمی داند کجا بگذارد که خیالش آسوده باشد. دیگر یک سوراخ امن پیدا نمی شود. ... اما آن پایین از هیچ کاری رو گردان نبود. آنجا در دنیای خودش نبود، میان غریبه ها بود و بایست همرنگ جماعت شود. تنها چیزی که تحملش را نداشت ساده پرستها بودند، که دنبالش می افتادند. اما او اجازه نمی داد که کسی به ماتحتش دست درازی کند: نه عمو سام، نه ویتنام، نه ارتش، نه پلیس و نه ساده پرستها. آخر مگر می شد که یک جوان بیست ساله از آمریکا فرار کند بیاید سوییس و مالش را تحویل اینها بدهد! ...
جا داره از دوست تازه واردمون @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] به خاطر شروع فعاليتشون تشكر كنيم (sm10)
دریا زدن دل را دوست دارم، دریا زدگی دل هرگز...
احساس درماندگی بر وجودم غلبه می کند و قلبم آکنده از اندوه می کند، باید بی تو بودن را در فریاد بی صدا تجربه کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كجاش خنده داشت؟(sm77)
خنده داشت دیگه ! اولش اون هایی که موج سواری می کنن رو مسخره می کنه بعد هم راجع به دختره که طرفدار حزب دموکرات بوده می نویسه که به هیچ سوراخی هم نمیشه اعتماد کرد (sm120)نقل قول:
البته رمانش طنز نیست و بیشتر زبان تلخی داره ولی بعضی جاها لحن بیان نویسنده آمیخته با طنز میشه (sm120)
نقل قول:
نقل قول:
به اين شيوه نوشتاري ميگن بيان عريان واقعيات
سایت مشرق نیوز خیر سر ارواح عمه اش این رمان رو نقد کرده بود میگفت مستهجن هست و باید مجوز نشرش رو ابطال کنن (sm25)نقل قول:
مینا بیا خواهری کن واسم یه چندتا خوشگل موشگل دختر واسم پیدا کن بلکه به روز عروسیم نزدیکتر بشم با 7 تا عروس(sm59)
من از همین تریبون خانم منشی رو به تو واگذار می کنم (sm50) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
غير از اين ميگفت جاي تعجب داشت عزيزم
كتابهاي چاپ قديم و جديد رو ببين وحجم كتابها رو مقايسه كن چه ايراني چه خارجي اونوقت ميفهمي كه اين احمقها چقدر سانسور ميكنن
برادر من تو تدارك يكيشو ببين اگه زيرش نزاييدي من 6 تا ديگه رو كادو واست ميارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کتاب صد سال تنهایی رو دیروز تو اینترنت دیدم میخواستم سفارش بدم از 400 صفخه داشت تا 580 صفحه و نزدیک به 5 تا مترجم مختلف داره ! هرکی هرجور دوست داره می نویسه (sm25)نقل قول:
20 سال؟ برو پایین (sm120)نقل قول:
(sm66)
تــــو ازم دور شـــــدی
سایـه ها سنـــگ شدن
ابرهـــا دل تنـگ شدن
آسمــون محـــــو شد و
قلبــامون روز به روز
سـرد و بی رنگ شدن
نقل قول:
مترجم سهم بسزائي تو جذب خواننده داره در واقع رسوندن منظور نويسنده خيلي مهمه مثلا من كتابهايي رو كه ترجمه ذبيح ا.. منصوري باشه در جا ميخرم چون حرف نداره كارش . راستش كتاب" صد سال تنهايي "يه اثر فوق العاده شناخته شده ولي من كلا با كارهاي گابريل گارسيا ماركز نميتونم ارتباط برقرار كنم يه شاهكار ديگه هم هست "كيمياگر "پائلو كوئليو ولي جذبم نكرد . من دوست دارم كتابي كه ميخونم منو با خودش ببره نه اينكه به صرف يه اثر كلاسيك و ادبي بخونم
(sm2)(sm2)(sm2) عـــــــــــــــالی گفتی (sm2)نقل قول:
نقل قول:
والا نفسش از جاي گرم در مياد اونم با دك و پز دختراي الان (sm59)
ذبیح الله منصوری کارش حرف نداره ! کتاب جراح دیوانه رو عالی ترجمه کرده (sm178) والا چون ازش خیلی شنیده بودم و کلی سرو صدا کرده بود گفتم بد نیست یه بار هم که شده بخونمش ! +دوتا کتاب دیگه ( خداحافظ گاری کوپر و ورونیکا میخواهد بمیرد ) رو خریدم ببینم چجوریاس ! البته چون تو شهر ما کلا چیزی بنام فروشگاه کتاب و رمان وجور خارجی نداره مجبور شدم 3 تا بخرم که تا چند وقت نیازی به خرید مجدد نباشه !نقل قول:
خوش به حال تهرانی ها ! خیابان انقلاب میرن کلی رمان و کتاب های مختلف (sm81)