ممنونم داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باهات موافقم نقطه مشترک ما شادمهره ..
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنونم داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باهات موافقم نقطه مشترک ما شادمهره ..
داداش یه خط پایین رو هم بخون کامل بخون ممنون (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط RAHAM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما نظرتو میگی و همه رو هوادارنما میدونینقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدش میای میگی این نظر شخصی من بود و به همه احترام میذارم
شما وقتی به تصمیم خود شادمهر که طرفدارشی احترام نمیذاری چه جوری مثلا هوادارشی ؟
کارشناسان اونقدر زیادن و طوری تجزیه و تحلیل میکنن که انگاری از شادمهر بیشتر می فهمن
من خود شادمهر و هنرش برام بسیار بسیار ارزشمنده و اونقدر برام عزیز و دوست داشتنی هست که اگرچه مطابق میلم کار نمیسازه اما با تموم اینها بهش احترام میذارم و به عواملش با گلیم باف گفتن توهین نمیکنم
حسین راست میگه ..
به جای اینکه بیایم با هوادارای بقیه خواننده ها و هنرمندا کل کل کنیم و با هم متحد باشیم به جون هم افتادیم و داریم با خودمون کل کل میکنیم.. (sm70)
شادمهر ارزش اینو داره که باهاش حال کنینقل قول:
وقتی ارزشش رو نداره که راجع بهش حرف بزنی
اونوقت چطور با این آدم بی ارزش حال میکنی ؟
دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم بیاد اگه انتقادی باشه میتونیم انتقاد کنیم ولی الان کار درستی نیست
خب راست میگم حتی به نظر هوادارنماها و حتی دشمنای شادمهر هم احترام میزارم.. شادمهر خدا نیست و جایزاخطاست و این تصمیماتش نبوده که من و طرفدار شادمهر کرده و هنرش بوده که باعث شده طرفدارش بشم .. وگرنه تصمیمات اشتباهی تو زندگیش گرفته مثل آهنگسازی برای بهنام علمشاهی یا خروجش از ایران یا اختلاف با دوستای قدیمیش و غیره .. همه تصمیماتش درست نبوده اما همیشه هنرش درست بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط RAHAM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه ی پست هامو بخون اگه یه جا توهین و فحش دیدی بیا بگونقل قول:
اهل این حرفا نیستم
مثل یه عده که ادعای دهه شصتی بودن دارن
ادعاشونم میشه خیلی میفهمن
اونوقت هر چی به دهنشون میاد میگن
و بعدم ادعای پیر بودن میکنن
فقط تاسف
نقل قول:
راجع بش حرف بزنی ولی فحش نه
دقیقانقل قول:
شادمهرم میتونه اشتباه کنه
درسته هنرمند خوبیه ولی ادم کامل که نیست
الان کی فحش داده ؟نقل قول:
برو پست ها رو بخون
جز یه عده ای که همون حرف زدن عادیشونم فحشِ چه برسه بخوان فحش بدن
منم منظورم شما نیستی (sm10)نقل قول:
شما اتفاقا خیلی با ادب با شخصیت هستید
یه سری بچه ها هستن که سر تعصب اینکارو میکنن متاسفانه
خب خدا رو شکر هنرش رو قبول دارید و میگید جایز الخطاستنقل قول:
پس این شرایط رو پذیرفته و خودش خواسته
پس به عنوان یک هوادار با تموم اشتباهاتش در کنارش باشید
ممنونمنقل قول:
شما لطف دارید
(sm72)
اینو به کسایی بگید که ادعای طرفدار بودن دارننقل قول:
با تموم اشتباهاتش در کنارش بودم که الان تو این تاپیک هستم و دارم در موردش حرف میزنم وگرنه میبوسیدم و میذاشتمش کنار اما نمیتونم از اشتباهاتش تعریف و تمجید کنم انشالله موفق باشهنقل قول:
دقیقا الان هیچ انتقادی وارد نیست بهشنقل قول:
اگر هم انتقادی باشه یکماه یا دو ماه بعد البوم باید انجام بشه
تا اهنگها شنیده بشن
امیدوارم که بهترین البوم شادمهرو بشنویم (sm127)
میشه بگی تا کجاها پیش رفتی،چرا همش تهدید،خب داداش نشون بده،ببینم چیکار میکنی..من از خدامه نشون بدی،شاید با رییس جمهوری چیزی طرفم،خب بگو تا بدونم تا بزارم کنار،فعلن که تو رو گذاشتم کنار،،من از پارسال یا بیشتر منتظرم یه کاری بکنی ولی هیچی نمیبینم،،خوشحالمون کن (sm2)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش تو خودتو ناراحت نکن..شما خبرایی ک میدونید را بیا بگو...هرکس خواست باور کنه هر کی هم نخواست باور نکنه
طفلکی از بس واسش مهم نیستو فشار نیومده روش که توی ۲۰ تا پست جواب داده،،ابو بریز جایی که میسوزه،،کاربر سبزه خوب قهوه ای میکنه بعضیارو،هوادار باش (sm70)
بچه ها باهم دوست باشید(sm19)
من دیگه با کسی بحث نمیکنم و با هیشکی هم دشمنی ندارم و از بقیه هم میخوام با هم بحث نکنن .. انشالله یک ماه دیگه باید با هوادارای بقیه خواننده ها بحث کنیم و هنرمندمون رو بکشیم بالا و باهاشون کری بخونیم ... من اگه انتقادی کردم تو جمع دوستداران خود شادمهر بوده و بیشتر درد و دل بوده و همتون رو دوست دارم و چون احساس کردم به نظرم بی احترامی شد یه خرده تند رفتم و از کسایی که نظرشون مخالف نظر منه و احساس میکنن بهشون توهین کردم عذرخواهی میکنم .. البوم تصویر شاید بهترین البوم شادمهر نباشه اما مطمئن باشین بهترین آلبوم سال میشه و هست و مثل همیشه بقیه خواننده ها و هنرمندا هم مثل ما منتظرن ببینن شادمهر چیکار کرده و خیلیا که مثل من نقدشون دوستانه نیست از الان دنبال اینن که شادمهر رو تخریب کنن و تمام هنرش رو زیر سوال ببرن و حاشیه درست کنن و منم تا جایی که بتونم حتی اگه از آهنگی خوشم نیاد سعی میکنم حداقل وانمود کنم راضی بودم تا جو اینجا به هم نخوره و کدورتی پیش نیاد و از همه خواهش میکنم اگه نظری داشتم و نقدی کردم و اگه روزی مجبور شدم به صراحت و رک بازم انتقادی کنم یا نظرمو بگم سوءتفاهم نشه ولی پیش داوری ممنوعه و باید تا یه ماه دیگه صبر کنیم چون نمیشه نشنیده کلیت آلبوم رو زیر سوال ببریم .. خوشحالم که موزیک باران و تاپیک هوادارای شادمهر هست و دوستای خوبی اینجا پیدا کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
من ادامه میدمت(sm19)
بریم ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات(sm127)نقل قول:
نقل قول:
ایشالا
هیچ خواننده ایی حتی نزدیک شادمهر هم نیست
شادمهر عقیلی (sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
اسمت رو نمی دونم دوست عزیز ولی منم خیلی وقته موزیک بارانم(از روزای اول راه اندازی و قبل ***** شدن) پیام های این تاپیک رو کامل میخونم ولی خیلی وقته پیام نمیدم عزیز حرفات درسته... از اون زمان که عکس مدرن تاکینگ رو گذاشته بود و با ملت بحثش شد و ملت قهوه ایش کردن (sm70)و گفت از سایت میرم برای همیشه و بازم برگشت(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی چندش تر و بچه تر از این ندیدم تا الان. به شما دوست عزیز هم پیشنهاد می کنم جواب این کوته فکر رو ندی، پیشنهادم به ایشون رفتن پیش مشاورهست ینی چی این رفتار رو نشون میده دائما نزدیک آهنگ و آلبوم شادمهر میادین این تاپیک رو به هم میریزه و اسپم میده. بخدا حال آدمو خراب میکنه وقتی میبینم دائما اسپم میده. خب نه کسی محتاج پیشبینی ایشونه نه این حرفا ارزش، هر کسی هم بخواد خصوصی ازش میپرسه و میگه اراجیف خونم کم شده برام قصه بگو (شروور)(sm25).
اسممو که خود همون استاد میدونه،باید ازون بپرسی که و کلی اطلاعات سری از من داره و میخواد منو لو بده و چقد من ترسیدم از اون تهدیداش واسه همین اسممو نمیگم بهت داداش (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_gh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم اینجا دیدی که اصن اهل بحث کردنو حرف زدن نیستم(به غیر از این چندروز) و فقط میبینم و نظراتو میخونم ولی خدایی اعصابم بهم میریزه بیای قبل هر اهنگی جو رو بهم بریزی حالا در مورد هر خواننده ای،چه برسه شادمهر که کلا قضیه فرق میکنه،جو رو بهم بریزی بعد آخر سر بگی من طرفدار شادمهرم،اقا دمت گرم طرفداری،ازاین تیم خوشت نمیاد برو همون تو زمان مسافر و دهاتی همونارو گوش کن،اینارو گوش نده،انتقادم میخوای بکنی بعد البوم بکن البته نه یه ثانیه بعد از انتشار،نه که اینجا روضه درست کردن و غم و غصه که آی شادمهرو چیزخورش کردن با اینا کارکنه و فلان،،نمیبینن همیشه ۴ سال ۴ سال البوم میداده با هشتا اهنگ که میفته سالی دوتا اهنگ،الانم که دوسال ۲ تا آلبوم داده ببینین از پارسال چنتا آهنگ خودش ساخته،«تکرارم نکن،وارث»سال ۹۵....دوتا هم که تو این البوم داره،خب پس خودش کمتر نمیسازه نسبت به قبل،همونه فقط پرکارتر شده با کارای خوب بقیه،،خوبای بقیه رو هم میخونه،حالا الان کارای پویانه میخونه،یه موقع مال اشکان خشایی،یه موقع قربانپور،یه موقعم شاید کار افکاری رو خوند،ولی همون تعدادی که خودشم میساخته رو بازم میسازه.
درک همین خیلی سخته مثه اینکه.
اندکی صبر سحر نزدیک است...(sm50)
(sm120)
یکی از عزیزان تجربه گر شبانه روز اون پایین کشیک میده(sm2)
عزیز به خواب و خوراکت نرسی مریض میشی ها(sm59)
آخرین خبر:
اگه زیگوارت ب خودش بجنبه و ویدئو را تحویل آونگ بده ویدئو نقطه ضعف تولد شادمهر پخش میشه(sm118)
فربد جان آب و هوا بهتر شد؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا قراره خاک بیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا اخر هفته باز در خدمتیم(sm59)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ خواننده ای حتی به بدترین حالت شادمهر هم نمیرسه.
(sm10)
(sm120)تو تهدید کردی که آی میچلونمت و کلفتت میکنم (sm2)ما یه بار تهدید کردیم واسه هفت پشتمون بسه (sm2) البته اون حس معروفیت و مشهوری خیلی باحال بود کلی خندیدیم (sm30)شارلاتان هم خوب بود (sm2)خلاصه خندیدیم دیشب راضی باش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم چرا زورم میاد ازت نقل بگیرم نمیدونم چرا (sm2)ینی برا همه که دعواهای خفن تر داشتیمو راحت نقل میگیرم و برای تو رو زورم میاد (sm120) نمیدونم شاید دلیلی داره (sm2)(sm2)نقل قول:
خب تو هم پیر شدی یادت رفته 24 ساعت فحش میدادی اینجا (sm120)فروم پرید کلاس گرفتین (sm2)تو هم پیش دکتر برو بگو آلزایمر گرفتم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_gh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوته فکر (sm2)(sm2)عالی هستین به خدا (sm2)
گذاشتم امضا راضی باش آقا سبزه (sm2)