نمیتونی الدنگ(sm2) تو تا حالا توت فرنگی از نزدیک دیدی که بخوای بچینینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نمیتونی الدنگ(sm2) تو تا حالا توت فرنگی از نزدیک دیدی که بخوای بچینینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)چیدن نمیخواد تو یخچال هسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)خدایا پول برسون این سه تا رو بگیرم سیستم جدیدو میبندم
حرف باد هواست به عمل باید دید(sm70)نقل قول:
الی حالا که مدیر شدی بیا یه بخش بزن من پستوم اونجا بنا کنم دولم هوای حاجیو کرده(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول میز کامپیوتر داری ؟
ارهنقل قول:
کیس بدی نیست(sm51) ولی حاجی خودمو میخوام یه جیغهای بنفشی میزد که دل من ضعف میرفت(sm74)
راحتی ؟ والا هر چی سعی میکنم قبول کنم ماوس و کیبورد از کشو بیاد بیرون استفاده کنی نمیشه ! من خودم از میز تحریر اسفاده میکنم دم و دستگاه جلوی مانیتورهنقل قول:
نه این میزها واسه کسایی که روزی 20دقیقه کار دارن خوبن نه واسه ماهانقل قول:
من قبلا خود یه میز تحریر بزرگ داشتم تمام سیستمو رو اون ریخته بودم راحتر هم بودم ولی اونو از چنگم در اوردن مجبور به این شدم من دو سه تا صندلی پشت سر هم گذاشتم دراز میکشم(sm120)