فدات شم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فدات شم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
192 بالاترين كيفيتشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وبلاگ ممر هست فك كنم
(sm120) نه بابا قهر چیه . از من یه شخصیت قهرقهرو ساختین چرا ؟؟ (sm70) من که همیشه میام سر میزنم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چیکار میکنی ؟ امتحانات شروع شد ؟
نه هنوز. 10 خرداد شروع ميشه فك كنم (sm25)نقل قول:
دیگه خواستیم مث پسرا بحرفیم (sm120) میخوامت حاجی خخخخخخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید جان عزیزت این اواتارتو عوض کن دلم میگیره همش سیاه مگه ختمه خب(sm35)نقل قول:
موفقیت باشی مث ترم گذشته (sm176)نقل قول:
کاملا با نظرش موافقم عوض کن بابا چیه این (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم سالار (sm19)نقل قول:
حالا چرا فحش ميدي ؟ بهتر از حاجي نبود ؟ (sm59)