عاقا...
چطور باید تو قسمت VIP عضو شد؟؟ (sm77)
نمایش نسخه قابل چاپ
عاقا...
چطور باید تو قسمت VIP عضو شد؟؟ (sm77)
علی بهترین آنتی ویروس در حال حاظر کدومه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه جا خوندم بیتدفندر خوبه..
به امیر مدیر سایت پیام خصوصی بده خودش توضیح میده..نقل قول:
نوشته اصلی توسط google [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm122)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیام دادم، جواب نداد :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
راستش من آنتی ویروس نصب نمی کنم صادق، زیاد اطلاعات ندارم اما دیدم که بچه ها بیشتر از Kaspersky و ESET و Bitdefender استفاده می کنند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه میشه؟ یعنی نمیترسی سیستمت ویروسی شه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب پس همون بیتدفندر مینصبم مرسی(sm134)
غیر از این راهی نداره..نقل قول:
نوشته اصلی توسط google [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستش داشتم قبل ها با لایسنس دوساله اما دیگه تمدید نکردم و نخریدم... چیزِ اضافی ای هست... سیستم رو درگیر میکنه... از اونطرفم به کلی فایلها ایراد میگیره و حالا بیا و اینارو بهش دو ساعت بفهمون (sm178) همین مایکروسافت خوبه... (sm173)نقل قول:
(sm19)
اینو خوب اومدی(sm2)نقل قول: