(sm111)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm111)
حبس چی شد (sm172) گذاشته کی پخش کنه دیگه
18 تـــیـــرنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوشم میاد - اگه زحمتی نیست و وقت کردی چند شنبه های دیگر را هم یا در این تاپیک یا جداگانه بگذار با 25 باندهم خیلی خوب - چی بگم همش خوبه
من به عنوان یکی از طرفداران داریوش از شما طرفداران ابی عزیز اظهار نظری در مورد 2 آهنگ جدید داریوش به نام های شب آخر و پرستش که اخیراً پخش شد،دارم.
میخواستم نظرتونو در مورد این 2 آهنگ بدونم آیا قوی بودن این 2 کار و به دل شما نشست؟
چون معمولاً ماها که داریوشی هستیم و تمام کارهای استاد رو با جون و دل میپذیریم و من که کلی لذت بردم.
ممنون میشم شما هم نظرتونو بگید؟؟[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه ویدئوی مسخره ای بود
حیف 450 مگ که خرجش کردم (sm25)
دانلود آلبوم ابی و لیلا فروهر به نام اتل متل با کیفیت 320
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Flac
MP3 320
uploadboy
uploadbaz
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]h
امروز 19 ژوئن تولد آقای صدا ♥
تولدت مبارکــ آقای صـدا /
دس دس دس دس(sm185)(sm185)(sm185)(sm185)(sm185)(sm185)(sm1 85)(sm185)
شوپکی لی لی شوپکی لی لی شوپکی لی لی(sm185)(sm185)(sm185)(sm185)(sm185)
دستا شــــــــــــــــلـــــــ ـــــــــــــــــــه(sm185)(sm 185)جــــــــــــــــــــــ ــونوم(sm185)
(sm213)(sm34)(sm144)(sm137)(sm137)(sm137)(sm137)(s m144)(sm34)(sm213)
.نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]