عجب اعتماد به سقفی(sm59)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عجب اعتماد به سقفی(sm59)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزرگترین مهاجرت آریاییان در چه زمانی رخ داده است؟
بزرگترین مهاجرت آریاییان در قرن 21 از وایبر به تلگرام رخ داده است.
چه جالب...
ناز را ميکشيم،
آه را ميکشيم،
انتظار را ميکشيم،
فرياد را ميکشيم،
درد را ميکشيم،
ولي بعد از اين همه سال انقدر نقاش خوبي نشده ايم که بتوانيم
دست بکشيم...
از هر انچه آزارمان میدهد...
سهراب سپهري
لایک(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
35 مگ... ویدئوی تستش توی پیست نوربرگ... زیر 7دقیقه... ببینش
من اگه یه روزی ازدواج کنم به زنم میگم هرجور عشقته لباس بپوش ! ولی اگه ببینم یا بشنوم یا بفهمم کسی نگاه چپ بهت کرده یا چیزی بهت گفته یا پشت سرت حرفی زده من اون طرفو مقصر نمی دونم ! دهن تو رو مورد لطف و عنایت خودم قرار میدم
در پی تهدید داعش
مبنی بر حمله به مرزهای ایران
درخواست می شود کسانی که در فتنه 88
شعار ( نه غزه نه لبنان جانم فدای "ایران" )
سر می دادند ، خودشون رو به مرزهای غربی ایران برسونن.
الان وقت فدا شدنه!!!
تاپیک مخصوص من و محمد (sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] جنسیس کوپه 2015 با گیربکس دستی برای شاهین جان (sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تسخير كننده قلبش کی هست دقیقا؟؟؟؟(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنـــــــــــــها هاچ بک مورد علاقه ـم: (sm127) گلف (sm127)
یادته ؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من قصد همچین کاری رو نداشتم ولی چشم .. برای حرف تو هم شده قبول میکنم
وسط این همه حرف زدن و دیتابیس پر کردن یه دعا هم به حال ما بکنین ، شاید فرجی بشه و انرژی و حسش بیاد و ما هم کاری انجام بدیم کارمونو تکمیل کنیم(sm27)
امکان داره یادم بره؟ انقدر کیفیت عکسا بالا بود برای اینکه همه ـشُ یه جا ببینیم باس سیو میکردیم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
دعا میکنم دست به پروژه بزنی به راحتی هرچه تمام تر کارت تکمیل شه (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوندا یا مزدا؟ نظر شما چیه؟ (sm10)
داشتم تو تاریکی سیگار میکشیدم، دیدم یه جن داره نگام میکنه!
گفتم: " بسم الله الرحمن الرحیم " .......
نرفت!
گفتم شاید باید با صوت بخونم، زدم رو عبدالباسط:
" بیسمی الله و الرحماااااانو الرحییییییییییم "
یهو جن گفت: سوره بقره هم بخونی نمیرم پدرسگ......
من باباتم! :|||
مکالمه شپش ها:
:الو! کجایی؟
:توسبیل یه موتورسوار، دارم ازسرما یخ میزنم!
:دیوونه!صد بار گفتم برو تو ش*ورت یه زن
، هم گرمه، هم نرمه!
:بابا دیشب اونجا بودم،
صبح که پا شدم دیدم اینجام ...
ﺍﻳﻦ ﺩﺧﺘﺮﺍﻳﻲ ﮐﻪ ﻧﺎﺧﻮﻧﺎﺷﻮﻥ نیم متره ﮐ*ﻮﻧﺸﻮﻧﻮ ﭼﺠﻮﺭﻱ ﻣﻴﺸﻮﺭرن؟ ﺟﺪﺍ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﮑﻪ ﻭﻗﺘﻲ ﻣﻴﺎﻥ ﺑﻴﺮﻭﻥ 1ﮐﻴﻠﻮ ﻋﻦ ﺯﻳﺮﺵ ﻣﻴﻤﻮﻧﻪ ﯼ ﻭﺥ ﺧﻂ ﺧﻄﻲ ﻧﻤﻴﺸﻪ ﺍﻭنجاﺷﻮﻥ؟!
عاغا یه سوال: آیا منظور از ساک دستی همون ج*قه؟!
ﻋﺸﻖ ﺩﻩ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺩﺍﺭﺩ ﺷﻤﺎ ﮐﺪﺍﻣﯿﮏ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﻣﯿﺪﺍﺭﯾﺪ؟
10.کردن
ﺑﻘﯿﻪ ﯼ ﻣﺮﺍﺣﻞ ﺍﺿﺎﻓﯽ ﺑﻮﺩ ﭘﺎﮎ ﮐﺮﺩﻡ!
ﻣﻌﻨﺎﯼ ﻋﺒﺎﺭﺕ no pv
ﺍﯾﻦ ﮐُ*ﺲ ﻭﺍﮔﺬﺍﺭ ﺷﺪﻩ لطفا مجددا مزاحم نشوید!
ﺩﻳﺸﺐ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺧﺘﺮﻡ ﻟ*ﺨﺖ ﺷﺪﻭ ﮔﻔﺖ : ﺍﻣﺸﺐ ﻫﺮﭼﯽ ﺩﺍﺭﻡ ﻣﺎﻝ ﺗﻮ
ﻣﻨﻢ ﺍَﻟﻨﮕﻮﺍﺷﻮ ﺩﺭﺍﻭﺭﺩﻡ ﺭﻓﺘﻢ ﻓﺮﻭﺧﺘﻢ ... ﺑﺨﺪﺍ ﺑﺪﻫﻜﺎﺭﻡ!
ﺟﻖ ﺟﻘﻪ ﭼﯿﺴﺖ؟
ﺍﺳﺒﺎﺏ ﺑﺎﺯﯾﻪ ﺧﺎﮎ ﺗﻮ ﺳﺮﺕ!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من كلي گفتم عزيزم هر كسي آزاد ِانتخاب كنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
ﺑﻪ صابر ﻣﯿﮕﻦ :ﮐﺪﺍﻡ ﭘﯿﺎﻣﺒﺮ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺗﻮﺁﺗﯿﺶ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻨﺶ ﻭﻟﯽ ﺑﺎﺯ ﺯﻧﺪﻩ ﻣﻮﻧﺪ??? ﻣﯿﮕﻪ ::: ﭼﻪ ﺩﻭﻧﻢ؟ !!! ﺣﻀﺮﺕ ﻧﺴﻮﺯ
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﭘﺴﺖ زده:ﺩﻗﺖ ﮐﺮﺩﯾﺪ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰﻫﺎﯼ ﺧﻮﺏ ﺧﺎنمن:ﺧﻮﺭﺷﯿﺪﺧﺎﻧﻢ، ﭘﺮﻭﺍﻧﻪ ﺧﺎﻧﻢ!
ﺍﻣﺎﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰﻫﺎﯼ ﺑﺪ ﺁﻗﺎن:ﺁﻗﺎﺩﺯﺩﻩ،ﺁﻗﺎﮔﺮ ﮔﻪ!
ﭘﺴﺮﻩﮐﺎﻣﻨﺖ کرده:ﺁﺭﻩ ﺟ*ﻨﺪﻩ ﺧﺎﻧﻢ
ﺳﻮﺍﻝ ﺟﺪﯾﺪ ﻣﻮﻗﻊ ﺧﻮﺍﺳﺘﮕﺎﺭﯼ :
. . . . . ﭘﺴﺮﻡ ﺍﻧﺸﺎﻟﻠﻪ ﺣﺞ ﮐﻪ ﻧﺮﻓﺘﯽ !!
هوای تو همجنس آرامشه
تو لبخند بزن تا دلم وا بشه
تو تنهایی های خودم با خودم
یه چیزی منو سمت تو میکشه
فاصله از تو منو داغون می کنه دلم آشوب میشه
تا خبری از تو به گوشم میرسه همه چی خوب میشه
خبالتم می تونه حالمو بهتر کنه
فقط چشات می تونه حرفمو باور کنه
خبالتم می تونه حالمو بهتر کنه
کاش حرفمو باور کنه چشمات
MP3 320[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
MP3 128[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
ﻣﺮﺩﯼ ﻣﻮﺭﭼﻪ ﺍﯼ ﺭﺍ ﺩﯾﺪ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺖ ﺧﺎﮎ ﻫﺎﯼ ﮐﻮﻫﯽ ﺭﺍ ﺟﺎﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﯿﮑﺮﺩ؟ ! ﮔﻔﺖ ﭼﻪ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ؟ ﻣﻮﺭﭼﻪ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ :
ﻭﺍﺳﻪ ﻧﻨﺖ ﺧﻮﻧﻪ ﻣﯿﺴﺎﺯﻡ ﺑﺒﺮﻡ ﺑﮑ*ﻨﻤﺶ!کزکژ!
.
مورچه های این دوره زمونه هم خیلی بی ادب شدن
(sm93)
امشب اگه دورتموند فینال جام حذفی رو برد همتون یه شیرینی پیش من دارید(sm127)
ﺟ*ﻖ ﺍﻟﺒﻬﺎ ﭼﻴﺴﺖ؟
ﻣﺒﻠﻐﻲ ﻛﻪ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﻋﺮﻭﺱ ﺑﻪ ﺩﺍﻣﺎﺩ ﺑﺎﺑﺖ ﺟ*ﻖ ﻫﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﺩﺭ ﺩﻭﺭﺍﻥ ﻣﺠﺮﺩﻱ ﺑﻪ ﻳﺎﺩ ﻋﺮﻭﺱ ﺧﺎﻧﻢ ﺯﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﭘﺮﺩﺍﺧﺖ ﻣﻴﻜﻨﻨﺪ را ﺟ*ﻖ ﺍﻟﺒﻬﺎ ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ!
.
صابر نظرت چیه من برم از خانم منشی ج*ق البها بگیرم (sm2)
ﺩﻗﺖ ﮐﺮﺩﯾﻦ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺳﺨﺘﺘﺮﯾﻦ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﯼ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺧﺮﯾﺪ ﮐ*ﺎﻧﺪﻭﻡ ﺍﺯﯾﻪ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺩﺧﺘﺮ ﺩﺭ ﺩﺍﺭﻭخونست!
ﺩﯾﺪﯾﻦ ﺑﺎ ﭼﻪ ﺣﺴﺮﺗﯽ ﻧﮕﺎﻫﺘﻮﻥ ﻣﯿﮑﻨﻪ !!
ﺳﻦ ﺑﻠﻮﻍ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺑﻪ ۱۱ ﺍﺯﺩﻭﺍﺟﻢ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺑﻪ ۳٨
ﺍﯾﻦ ۲٧ﺳﺎﻝ ﻭﺳﻄﻢ ﺑﺎ ﮔﻠﻨﺎﺭ ﻭ ﺧﯿﺎﺭ ﺳﺎﻻﺩﯼ ﻣﯿﮕﺬﺭﻩ ﺑﺶ ﻣﻴﮕﻦ ﺩﻭﺭﺍﻧﻪ ﺟﻠﻮﻍ !
من به بانک ملی ک.یر زدم، اونم بدین صورت که اصلن حساب نداشتم که بتونه 5 تومن ازش برداشت کنه
چی؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفت رو دان(sm58)نقل قول:
(sm88)نقل قول: