شورت قرمز زشته (sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
شورت قرمز زشته (sm27)
آلوز : صبح بخیر ...دلم برای شما تنگ شده بود . . امیدوارم فینال جام حذفی رو خیلی خوب پشت سر بگذاریم . . رسید به فینال و بازی کردن دار آن برای ما افتخار بزرگی است،میتواند جایزه ی خوبی برای تلاش های ما در طول این فصل باشد.
الوز : با تمام احترامی که به هواداران و تیم دارم هنوز در مورد اینده ام تصمیم نگرفته ام .
الوز : هنوز صحبت هایی زیادی است که باید با باشگاه در میان بگذارم ، تنها چیزی که الان میخواهم تمرکز بر بازی های باقی مانده از این فصل است .
آلوز : آینده ی من بعد از فینال چمپیونز لیگ معلوم خواهد شد ، در این مدت شایعه های زیادی از زبان من نقل شد.
آلوز : من اینجا امدم تا جواب رسانه هایی را بدم هم که به درغ نقل کردند که من با چند تیم مذاکره کردام و تنها چیزی که به دنبال آن هستم پول است.
آلوز : اینکه من به پول اهمیت میدهم حقیقت ندارد ، چیزی که برای من مهم است ارزش کار من دانسته شود
آلوز : حقیقتا حس میکنم که مدیریت تیم به من اهمیت نمیدهد و این به آینده ی من تاثیر خواهد گذاشت.
آلوز : من تا آخرین لحظه با تیم هستم ولی تنها جای نگرانی من مدیریت باشگاه است
آلوز : چیزهای زیادی از زبان من نقل کردید و امروز آمده ام از خودم دفاع کنم
آلوز : همانطور که گفتم من 200% همراه تیم هستم ولی با مدیریت هنوز شک دارم .
**دنی آلوز جواب سوال روزنامه نگار مارکا را نداد و انها را بخاطر نشر اکاذیب به زباله توصیف کرد .(sm120)
آلوز : بارتیمیو خواسته ی من را میداند ، من با او صحبت کرده ام
آلوز : مدتی پیش در مورد قرارداد بستن با من شک و گمان هایی بود ولی بعد از دیدن آنچه در زمین نشان دادم نظر ها عوض شد.
آلوز : در بارسلونا وقتی همه چیز وقف مراد پیش نرود باید یک قربانی باشد و متاسفانه من قربانی شدم (خنده)
دنی آلوز : لویس انریکه و کادر فنی تیم تاکید کردند که به من نیاز دارند و از آنچه انجام میدهم کاملا راضی هستند
دنی آلوز : میخواهم دلیل تقدیر و کم لطفی کردن باشگاه نسبت به من را بدانم
دنی آلوز : بعضی ها دوست ندارند هرچه در دلم است را به گویم ، میدانم تحمل اخلاق من سخت است
دنی آلوز : خوشحال هستم که هم انریکه و هم مسی میخواهند من بمانم ولی دوست دارم باشگاه بخاطر من و نه بخاطر آنها من را در اینجا نگه دارد .
دنی آلوز : ژاوی اسطوره است و مانند او کسی نیست ، خیلی سخت است رفتن او را تحمل کنیم ، من چیزهای زیادی از او یاد گرفتم .
دنی آلوز : همان طور که گفتم من میتوان در پایان قرارداد باشگاه را ترک کنم و پول برای من مهم نیست ، قدردانی باشگاه برای من مهم است .
دنی آلوز : برخی از کارهایی که روزنامه نگاران پایتخت انجام میدهند شرم آور است ، بهتر است حرفه ای تر برخورد کنند .
دنی آلوز : نمیخواهم پیشنهاد هایی که به من شده بگویم ، از این کار خوشم نمی آید .
دنی آلوز : راستش رو بخوایید اگر مجازات فیفا نیبود باشگاه نمیخواست قرارداد من را تمدید کند واین دلیل بر عدم قدر دانی است . (اینو راست میگه(sm120))
دنی آلوز : من از مدیریت باشگاه عصبانی نیستم فقط از چیزی که دارد اتفاق می افتد ناراحتم .
دنی آلوز : بعد از فینال برلین تصمیم نهایی خودم رو خواهم گرفت ، انتخابات باشگاه فعلا برای من مهم نیست .
دنی آلوز : باید به یوونتوس احترام بگذاریم ، انها تیم قدرتمندی هستند که میتوانند به پیروزی برسند.
دنی آلوز : ما میدانیم که چه سختی هایی پیش روی ما است ، بعضی ها معتقداند ما سگانه را برده ایم .
دنی آلوز : فعلا تمام احتمالات موجود است ، شاید بمانم و شاید بروم.
دنی آلوز : باشگاه و رییس میدانند چه اتفاقی باید بافتد تا من در اینجا بماندم .
دنی آلوز : قطعا به PSG نخواهم رفت ! !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منبع : ویوا بارسلونا
پ ن : در منابع معتبر زیادی به این نکته اشاره شده که منظور دنی از ریاست و مدیریت باشگاه بارتومئو نیست و دنی به کنایه احسان رو خطاب قرار داده(sm2)
احسان کوتاه بیا دیگه (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)
(sm2)
(sm2)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه احسان هم کوتاه بیاد فک کنم دنی دیگه کوتاه نمیاد از بس بهش گیر داده دلش پره میگه قدر زحماتمو ندونستن. (sm2)
رونالدینیو :" کوتینیو باید لیورپول را ترک کند و به بارسلونا ملحق شود او جایگزین ایده آل برای ژاوی است ""کوتینیو فصل خوبی را سپری کرده است او از هافبک های بزرگ اروپا است و در شیوه بازی و بسیاری از نقاط دیگر در این فصل به تکامل رسیده است ""من نمی توانم با کوتینیو و باشگاه بارسلونا صحبت کنم اما می دانم بارسا به دنبال چه گزینه هایی است "
"بازی در کنار بازیکنان بزرگ سبب افزایش سطح بازی شما می شود من می دانم کوتینیو در کنار بزرگانی مثل مسی ، سوارز ، نیمار و ژاوی به بازیکن بهتری تبدیل می شود "
احسان چی شد ؟ (sm50)
بله که منظور من بودم (sm120) دنی دیگه منو شناخته و میدونه باید بره (sm2) اما این چند تا بازی آخر فوق العاده بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا بزار فکرامو بکنم دنی جون ، ببینم اوکی میدم یا نه (sm120)
آبشو کشیدن چلو شد (sm2)نقل قول:
هستم در خدمتت (sm127)
تیاگو مسی جای پدر را گرفت(sm120)
پس از جشن قهرمانی بارسلونا که با حضور خانواده بازيکنان در نوکمپ برگزار شد، حالا تصاويري از حضور تياگو پسر ليونل مسی منتشر شده که جاي پدر را گرفته است! اين تصاوير در شبکههای اجتماعي با استقبال مواجه شده است.
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahab_21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه اونشب یهو دیدم خطی بر اسم نازنینت کشیدن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قهرمان نشیم بهتره من ایوانو بدون مو نمیتونم تصور کنم (sm2)
ایوان راکیتیچ به هواداران بارسلونا وعده داده است که اگر در این بازی پیروز زمین را ترک کنند
و قهرمان اروپا شوند سر خود را بتراشد. پیش از این جوردی آلبا هم این وعده را داده است .
به جا اینا اون نیمار اولاخ این وعده رو بده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه که موهاش بیچاره (sm59)نقل قول:
سرشونو بتراشن که چی بشه؟ یعنی همه بفهمن اینا قهرمان شدن، خب که چی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه کارایی می کنن!
حالا شاید یه دلیل خاص دیگه ای داشته باشن. حالا اگه می گفت قهرمان نشیم باز یه چیزی ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahab_21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا من بی تقصیرم (sm120)
یه حرکتی خواستن بزنن دیگه ... (sm120)
حالا البا خوبه راکیتیج بی مو :| (sm120)
راکیتیچ ؛ هم تیمی هام بهم گفتن که اگر قهرمان اروپا بشیم موهاتو میتراشیم..بعد که برای همسرم تعریف کردم او گفت در این صورت اول خودتو میکشم بعد کسی که این کارو انجام داده. (sm120)
احتمالا دنی بوده طرف (sm2)نقل قول:
امشب (sm118)
با این خط افقیا حال نمیکنم(sm81)
کوپــــــــــــــــــــــ ـــــا دل ر ـــــــــــــــــــــــــ ـــــی داریم میایم(sm118)
شکارچی رکوردها ( لیونل مسی ) با بازی کردن در بازی امشب رکوردی دیگر را جابجا خواهد کرد. اگر لیونل مسی برای بارسلونا در این بازی به میدان برود 50 مین بازی خود را برای بارسلونا انجام داده است.
آمار مسی در کوپا دل ری تاکنون : 49 بازی ، 32 گل ، 16 پاس گل
طبق اعلام فدراسیون فوتبال اسپانیا، در صورتیکه هواداران بارسا و بیلبائو در هنگام پخش سرود ملی اسپانیا سوت بزنند، هر دو باشگاه جریمه مالی خواهند شد.
امشب در ورزشگاه نوکمپ، دیدار فینال کوپا دل ری بین بارسلونا و بیلبائو برگزار خواهد شد. تیم هایی که در این جام پرافتخارترین هستند. اتلتیک بیلبائو و بارسلونا متعلق به ایالت هایی (باسک و کاتالونیا) هستند که با دولت مرکزی اسپانیا اختلافاتی دیرینه دارند و همواره هواداران این دو تیم در هنگام پخش سرود ملی اسپانیا، اقدام به سوت زدن های اعتراضی می کنند.
این مساله را در تمام فینال هایی که این دو باشگاه حضور داشته اند، از جمله فینال 2009 و 2012 شاهد بوده ایم. طبق اطلاعیه فدراسیون فوتبال اسپانیا، چنانچه امشب در نوکمپ، بار دیگر این اتفاق تکرار شود، برای اولین بار به دو تیم جریمه مالی تعلق خواهد گرفت. با این وجود رسانه های اسپانیایی پیش بینی کرده اند که امشب نیز شاهد سوت زدن های هواداران بارسا و بیلبائو در هنگام پخش سرود ملی خواهیم بود.
بازی حذفی المان :|
شبکه سه :|
بارسا اتلتیک :|
میخوان چیکار کنن اینا ؟!
این بازی رو گویا همینجا میزارن میرن رو فینال اسپانیا :| (sm120) فقط خدا کنه مزدک نباشه اونم (sm120)
1 گل تا شکستن رکورد برترین مثلث هجومی جهان (sm171)
شکستیم (sm70)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دربازه خالی میفرستن با سر میزنه اون مدلی خوشحالی میکنه اینور مسی هم ...(sm120)
اگه اونا گله اینا چیه ؟ (sm120)
خاک تو سرت دنی
آبرومونو بردی (sm2)
عجبا این چجور انسانیه مگه میشه از بین اون همه آدم رد شد آخرش توپو گل کنه
(sm59)
نیمار (sm2)
(sm51)
تا بازی تموم شد، فرمالن اولین نفری بود که پرید توو زمین (sm2)
ماسیپ برا چی خوشحاله من نمیدونم (sm2) یه بار دربازه واستاد تو تا شوت زدن دوتاشم رفت تو گل (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]