(sm181)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm181)
ی(sm50)
گمونم واژه ها مغز منو میدون مین کردن ...
#دنیای فانی
#بی رحم
کریو (sm157)
(sm50)
گریم ... (sm88)
چشماتو رو هم بزار خارج میشیم از مدار ... (sm50)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باحاله(sm2)
مرگ در روز تولد؛ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
مرفه بی درد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره الان زدم وصل شد ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)فتوشات جدید بزودی
شاتلنقل قول:
اره قبلا وصل میشد باز نمیکرد بعد 2 دقیقه هم خودش قطع میشد ...
(sm2)کوه گیم اف و جی افش
(sm50)
این همونه رونالدو رو تهدید کرد فکر کنم (sm120)
کلا به من ایمیل دادن گفتن وصل شده کریو اگه بخواید میشه نصبش کنیمنقل قول:
این بازیم 2-2 زدم 1-0 شد :| (sm120)
کریو برا من بازه(sm50)
این به آن و آن به این بدبین
آن از این و این از آن بد دل ... (sm50)
(sm50)
شنیده ام ز پنجره
سراغ من گرفته ای ...
هنوز مثل قاصدک
میان کوچه پرپرم ... (sm50)
نازم به چشم یار که تیره نگاه را
بی جا هدر نکرد وبه قلبم نشانه زد ... (sm50)
ناگهان آیینه حیران شد، گمان کردم تویی
ماه پشت ابر پنهان شد، گمان کردم تویی ... (sm50)
یاد عزیزت از همه یادها جداست
ای من فدای چشم تو یادت جدا بخیر ... (sm50)
(sm120)نقل قول:
Amin46.224.18.158
پنجشنبه 20 خرداد 1395 - 00:04
تکرار و تکرار واقعا در حد و اندازه چاوشی نبود شهرزاد کجا و این کجا
(sm2)
پلیس فلوریدا عامل این تیراندازی را "عمر متین" اعلام کرد. او یک شهروند آمریکایی با پدر و مادر افغانستانی است.
(sm54)
برا من هنوز وصل نشدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی وصل میشه ولی بعد از 1 دقیقه قطع میشه
درس میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از هر طرف محاصره در هیچم؛ دنیا حریف زجر روانم نیست
من گور دسته جمعی انسانم؛ گویا كسی مقیم جهانم نیست
می مانم و دریغ كه می دانم در باغ های یائسه گل كردم
دارد مرا به گریه می اندازد خاكی كه خانه ی پدرانم نیست
از باغ های یا ئسه در بردم با بادهای هرزه روانم را
جز رنج پیر و داغ جوان دیدن چیزی به چنته ی چمدانم نیست
سرحلقه ی ملاحده ی دوران سركرده ی زنادقه ی دهرم
از شش جهت مسخر شیطانم یك آیه در تمامت جانم نیست
بیدارخواب قبر پریشانی است روح دریده ای كه به من دادند
حالا كه جز مجادله ی باطل نقشی بر آستانه ی جانم نیست-
از عقل و عشق فاصله می گیرم
در ابر چشم های تو می میرم
در من ببار یاور ناهمخون
تنها خودت مقیم جهانم باش
علی اکبر یاغی تبار
فعلا که دارم از لنترن استفاده میکنم تخمم نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]