خودشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خودشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وسط این همه وحشت ،
بیا هم قدم شو با من ... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قيافش 1800 درجه تغييرکرده ک(sm98)
کافیه تو گوگل یه سرچ بزنی عماد احمدینقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حمید سی دی یِ اورجینالِ کنسرتِ سالِ 2000 خانومِ گوگوش رو تویِ کانادا پیدا کردم .
ولی همون جور که فکر می کنم خیلی خط و خش داره .
11 تا پارت هستش ، تا حالا تونستم 4 تاش رو کپی کنم .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم سی دیش چاپِ پاکستان یا افغانستان باشه .
خانومِ گوگوش . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]فدات
هر چقدر هم کپی شد همونا رو بذار داداش
(sm10)
رویِ چشمم (sm176)
سی دی رو با خمیر دندون به شورم ، خوبه !؟ (sm29)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا نمی فهمم یه دفعه چه مرگش شد .
داشتم سی دی کپی می کردم یه دفعه هنگ کرد .
10 مین صبر کردم ، راه نیوفتاد .
ریست کردم .
بعد که ویندوز اومد بالا دیگه وای فایش روشن نمیشه .
آره خمیر دندون خوبه
قدیم چقد از این کارا میکردیم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریکا،خمیر و...
سلام
شده اونقد دلت پر باشه که پناه ببری از دست مجازی به یه صفحه مجازی دیگه تا فقط حرف دلتو یه جا به غیر از ذهن خودت بزنی ؟
هیچکسم که نیست :)
شبِ این تُنگِ بلور نقره ی ماه و کم داره
چِشمای آبیِِ تو همیشه رنگ غم داره
پشت اون کوهِ بلند دریای آزاد ماهی جون
چشم به راه تن همه ماهی های آزاد ماهی جون
یکی از فانتزی هام اینه که با بلند گو هایِ مانیتورینگِ تختِ صدا مارکِ KRK Rokit موزیک گوش بدم . . . (sm50)
البته طبیعاً باید یه کارتِ صدایِ اکسترنال در این حدود هم داشته باشم . . . (sm50)
دنبال یه آهنگ از یه خواننده نسبتا گمنام هستم ولی پیداش نمی کنم
متنش اینجوری بود
دوتا کوچه بالاتر از خونمون یکی بانی سفره ی نذریه
(sm178)
یه زمانی از موزیک باران دانلود می کردیم اینجور تگی رو ویدیوهاش میذاشت (sm50)
چه زود گذشت (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ب همينم راضى ام!!!
حمید فکر کنم بین سالای 82 تا86-87 ی کارت تی وی داشتی هر چی شو بوددد رو ضبط می کردی مخصوصا از مهاجر و ایران موزیک(sm120)
دقیقا (sm59)یه زمان کارم فقط کپچر کردن از MI TV و PMC و Iran Music و .. بودنقل قول:
جه آرشیوی شده بود حیف که هارد قبلیم کلا به فنا رفت وگرنه خیلی موزیک ویدیو های زیرخاکی داشتم
(sm81)
در کناری از خانه ما
اتاقی ست سرد و آبی
تخت و گیتار کهنه من
عکس یک زن به دیواری
(sm50)
منم همین حرکتو می زدم تو مدرسه می فروختم(sm59)
یادش ب خیر بهمن 83 ی برف تاریخی و بی سابقه زده بود تو رشت سال اول دبیرستان بودم و کلا ی ماه تعطیل بودیم و اصن سقف مدرسه ب فنا رفته بود.اون موقع اگه یادت باشه شبکه T2 طپش که فقط شو نشون می داد تازه افتتاح شده بود از صب تا شب می شستم شو ضبط می کردم و بعد که مدارس وا شد کلی ارشیو داشتم که ب پول تبدیل کردم(sm51)
اون موقع دقیقا همه دنبال تکنو و مخصوصا دی جی علی گیتور بودن که الان نمی دونم هنوز زنده هس یا ن(sm120)
زنی زیبا روی و خندان
یار من بود او دورانی
حالا من ماندم و من
گیتاری و سیگار و تنهایی
(sm50)
نقل قول:
خوب است . . . (sm50)
مثل اینکه به فنا رفتن هارد واسه هرکس حداقل یبار پیش میاد.
واسه من پیش بیاد احتمالا سکته کنم.
من روزی که T2 افتتاح شد مدرسه نرفتم (sm70)
Itn 2 و pen tv و شبکه Tapesh خودش اگه یادت باشه یه برنامه آهنگ درخواستی داشت به نام request که همون لحظه که آهنگی درخواست می کردی میذاشت
برنامه های شبکه دیدار هم که همش از پارس ویدیو پخش می کرد
کلی کنسرت ابی و داریوش و گوگوش و ... کپچر کرده بودم همش پرید
من که ی هارد جدیدا گرفتم فقط بکاپ کردم بسوزه هم بدرک مهم اینه اطلاعات و ارشیو ب گا نره
آخ آخ گفتی دیدا ر اصن حواسم نبود..یادش بخیر واقعا...اون مجری دختره بودااااا دختر صاحب پارس ویدیو بود اسمش خاطرم نیس...شبای جمعه هم امید ایران با واطان و الهام (sm50)
ی شماره ترانه داده بود نماینده ایران داشتن واسه فروش...دورانی بود......بکجا رفتیم(sm172)
آره یادت میاد مجریه پارس ویدیو دختره لهجه خاصی هم داشت . من همیشه منتظر برنامه ش بودم
آره بی نظیر بوددد ...دوران بی دغدغه نوجوانی(sm50)
برادر سعید شایسته (sm2)
اوه پسر اصن اینو یادم رفته بود(sm2)
برام راهی نمی مونه به جز رفتن به این بن بست
برم دنیا تموم میشه برم می میره هرچی که هست
برام راهی نمی مونه به جز کابوس تنهایی
میخوام یادم بری اما نمیشه تا تو اینجایی
(sm50)
- (sm50)
آقا حمید جدی این کیه ؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی صبرانه منتظر دوتا البوم بین 8تا11تیر هستیم(sm50)
محمد شایسته برادر سعید شایسته
چندتا کار خونده ؟نقل قول: