(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن تنابنده در اینستاگرامش با انتشار این عکس نوشت:
حدس بزنید این پیرزن کیه؟! تقدیم به همه شما با عشق، این پیرزن منم با گریم استادانه مجید اسکندری برای سریال ابله به کارگردانی کمال تبریزی، بازیگر باید خیلی تلاش کنه که حق این گریم بی نظیر پامال نشود.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)تولد یه شاخه نیلوفرِ امروز (sm81)(sm74)
اسکندری عجب گریموریه (sm19)
خانوادگی استادننقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعرها نخ نما شده،کلیشه ای،همه میدونند من دیوونم
پونزده سال پیشم خطِ قلمِ شاعرا تو همین لغات میچرخید.
اینارو بشنویم میفهمیم پارو چه سطحی داره.
همه تو کار گریمن ؟نقل قول:
عبدالله که 50 ساله داره گریم میکنه ، مجید ، نیما و ...نقل قول:
باعنقل قول:
من عبدالله و میشناختم دقت کردم دیدم این مجید (sm120)
من عاشق ماه هفتم سالم (sm120)