اصلاح میکنم.نیکتا اون مهندس ولوعه نیست یکی دیگست عکسشو میدم ولی مالی نیست.امسال برادران دست به کــــیر فکر نکنم کاسب باشن(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
اصلاح میکنم.نیکتا اون مهندس ولوعه نیست یکی دیگست عکسشو میدم ولی مالی نیست.امسال برادران دست به کــــیر فکر نکنم کاسب باشن(sm2)
حالا نمیخواستم وارده بحثه فنی بشم ولی ریسیوره اچ دی من فرق داره با اینات که تو بازار ریخته.ایکس کروزر لینوکسی دارم از بهترین ریسیورای بازاره با تیونری درجه یکنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطر گاوی مگه میگم بیا بت بگم سریع کانورت کن حجمشو کم کن ..
منم ایکس کروزر لینوکسی مدل آوانته دارم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو یوتیوب آپلود میکردی این داستانا نبود که ..
براوونقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته آوانت. ه نداره.کدوم مدل
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیکتا
420
از این به بعد این شعرو میخونم با خودم که این نکته یادم بمونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اردک تک تک
تک تک اردک
اردک تک تک
تک اردک(sm2)