جاده مالهالندو دیشب دیدم(sm54)(sm77)(sm178)
نمایش نسخه قابل چاپ
جاده مالهالندو دیشب دیدم(sm54)(sm77)(sm178)
قزوینی دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجاش خوبه مسخره ست این سریال توهین به شعور مخاطبهاست اصلا چنین چیزهایی تو زندگی عادی مردم اتفاق نمی افته که این مثلا سریال ظنز اجتماعی میخواد به مردم نشون بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیو؟ امریکاییه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موافقم باهات من هنوز ندیده میگم به درد نمیخوره اصن دیگه سریال ام به دردنخور شدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که میشینم فقط خانوماشو میبینم (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوید لینچ ساخته..جاده مالهالند..خیلی خفنه خیلی(sm50)نقل قول:
من قزوینی باشم ؟؟؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم رضویان بود iqنقل قول:
نوشته اصلی توسط hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو باو خودم کرمانشاه م (sm2)