کلا تو باغ نیستی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کلا تو باغ نیستی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاوشی اخر فعالیت هنریشه بعد این البوم میره به تکرار
بعد این البومش اینقدر ریزش مخاطب داره که شاید حاضر شه به سبک قبلی خودش برگرده
جلوی ادمایی مثل یزدانی هم حرفی برا گفتن نداره موسیقی راکش
این راک هم یه دوره تب داره مثل داب استپ بین موزیسینا میگیره یه مدت ول میکنه دوباره
چاوشی یه جوریه که اگه تکرار هم کنه من دوسش دارم
کلا برعکس گفتی (sm59) چاوشی از ژاکت شروع به تغییر سبک کرد آروم آروم اومد جلو پاروی بی قایق هم اوج هنر نماییش تو راک بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سامان جلیلی فازش چی بوده رفته اهنگ صد سال پیش یگانه رو دوباره خونده
چی میگی واسه خودت ؟! میگم بش نمیاد این حرفا رو بزنه چون اون یه عده اصلا براش مهم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر روزی که آلبوم اومد ولیعصر تهران بودم (sm50) دستشو گرفته بودم (sm50)
یه دونه گرفتم براش خیلی دوسش داشت
خودشم نمی دونه سبکش چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا مسخره است خواننده ای که یه روز (دور آخر و دیوار بی در و هر روز پاییزه و پروانه ها و قطار و پرنده ی غمگین و دریاچه ی مرده و ...) رو خونده الان بیاد بگه عزیزم کجایی دقیقا کجایی
اون پست محسن تو اینستا رو روزی سه بار بخون تا بلکه بگیری قضیه رو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راک فقط رضا یزدانی (sm59)نقل قول: