امیرالمومنین لاشی تو کاور خواننده ها دس میبری ؟ (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
امیرالمومنین لاشی تو کاور خواننده ها دس میبری ؟ (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشین بینیم بابا ..
تازه ویندوز عوض کردم یادم رفته بود ..
(sm70)تازه انقد نامحدود داشتم این چیزا مهم نبود ..
مدیرای اونجا پهن بارشون نی ، تو اهنگ خراطها رو از ایمیل مثلا چاوشی براشون میل کنی ، میزنن آهنگ جدید چاوشی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکیشون خویه که ادمین پیچشه ، رفیق محسنه (sm59)
بعدشم بعد از غیر فعال کردن آپدیت باس Action Center رو هم غیر فعال کنی ..
با چندتا کار ذیگه که حوصله توضیحشو ندارم ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با همین Nero خودمون آلبوما رو تگ میکنه به صورت خیلی حرفه ای .. حتی کاور آلبومم بهت میده ..
ولی یه برنامه خوب میخوای برات آپ کنم 1 مگ حجم داره عالیه ..
وقتی امیر هم میشه گرافیست ، برایم مردن واجب است (sm25)
خیلیم خوب کردی (sm127)(sm59)نقل قول:
به نظرم نمیشه از این جور آدمها خرده گرفت ، من خودم تا دو سه سال پیش ازین آدمهای نماز خون و روزه بگیر بودم و کسی میگفت فلان امامت اینجوره جر به جرش میکردم ، مشکل از آموزش های غلطهنقل قول:
الان فامیلمون 4،5 سالشه ، رفته مهد کودک ، جوری شست و شوی مغزیش کردن که از الان هزار تا چیز واسش مقدس شده ، از جمله امام خامه ای (sm25)
حامتین این کاور دیشبیه خیلی استقبالش خوب شد ، تا حالا سابقه نداشته بود (sm120)