گفتن که تیزر نداره(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
گفتن که تیزر نداره(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشخصات معلوم نشد من این کاور و تموم کنم (sm89)نقل قول:
بهترنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)بهترنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظور آبجی عباس می باشد(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1 min
تا آخر هفته كاور رونمايي ميشه
اگه اتفاقي نيافته هفته بعد آلبوم منتشر ميشه ...
(sm157)(sm157)(sm135)
(sm2)اوخِینقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه صفا روزبه غیاثی
تنظیم محسن کوشان حجت جمالفرد
دیدین گفتم (sm2)
(sm157)(sm157)(sm157)(sm157)(sm157)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51) (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو کس شر میگه نوید (sm70)
بعد محرم وصفر(sm120)
نقل قول:
(sm59)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر وسجاد احتمال داره 4 شنبه بیاد؟(sm132)
دهنت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوخی؟ بدبخت واسه تو دارم میزنم ، حالا اگه تموم کردم ، بور گوم باشنقل قول:
(sm2)نقل قول:
مگه خیاره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm137)(sm79)(sm79)(sm157)(sm144)(sm144)(sm58)(sm5 8)(sm164)نقل قول:
(sm164)(sm7)(sm7)(sm7)(sm16)(sm16)
(sm2)
باو چیزمون کرده (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm164)(sm2)
(sm30)
(sm70)الدنگ زودتر بگو دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه ممر میگه دیر دیر هفته بعد شاید زود زود 4 شنبه بشه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نميگفتي باونقل قول:
يكم ميخنديديم (sm2)
سر البوم 13 یادش بخیر لینک البوم یه شاخه نیلوفر رو میزاشتیم به بچه ها میگفتیم البوم منتشر شد (sm2)جالبه بعضیا دانلود میکردن میگفتن چند تا ترکش کاوره قبلا شنیده بودم (sm2)
(sm30)
نوید(sm2)
آره احتمالش هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هفته بعد نیاد ، هفته بعدش قطعیه
(sm30) آرهنقل قول:
يكي از بچه ها 100 مگ به فاك داده بود (sm2)
(sm2)(sm2)
(sm59)نقل قول:
یه شاخه (sm2)
میلاد اصفهانی داشتیم گرفته بود بعد دید نیست فوش کشید (sm2)
الان احسان میاد میگه البوم بعد محرم صفر (sm120)
سینجول رو انتشار 13 : بچه ها من الان خونه خدام ، از کعبه دارم 13 رو میشنوم ، آلبوم خیلی قویه ، اینم لینک 510 ستمگر (sm2)
هفته به هفته میریم جلو تا به محرم برسیم(sm120)نقل قول:
(sm39)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]از عید تا حالا 6 ماه میگذره.تا الان اگه البوم میومد این اتفاق نمی افتاد.1 ماه دیگه هم محرمه.اقای محسن چاوشی بخدا گناهه ک مارو تو انتظار اونم انقد طولانی میذاری.جواب درست هم ک نمیدی.بخدا ما هم ادمیم.می کسی هستم ک سر طرفداری از تو کارم به بازداشتگاه رسید واسه دعوا اونوقت تو جواب مارو نمیدی.کارت درست نیست.حداقل بگو قبل محرم میاد یا نه؟
September 13 at 12:36pm · [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیر پست ممر (sm25)