برای برنده شدن شارژ ایرانسل 325036209 این عدد رو بفرستد ب ۷۳۷۱۱۱۶۷ بقیش خودش توضیح میده کاملا واقعی بدون کم کردن شارژ
نمایش نسخه قابل چاپ
برای برنده شدن شارژ ایرانسل 325036209 این عدد رو بفرستد ب ۷۳۷۱۱۱۶۷ بقیش خودش توضیح میده کاملا واقعی بدون کم کردن شارژ
ماجرای این شارژا چیه عاخه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط nachom [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه جا پر شده از اینا ؛ واقعا چه نفعی داره براتون که هی تبلیغشو میکنین؟
صابر تبلیغ صابون گلنار رو دیدی ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگاه میکنم از غم به غم که بیشتر است ...
به خیسی چمدانی که عازم سفر است ...
من از نگاه کلاغی که رفت فهمیدم ...
که سرنوشت درختان باغمان تبر است ...
وااای نگو ؛ آخر خندست (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن هر وقت میبینمش خندم میگیره (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Adele - Skyfall (sm50)
اسم اون آهنگی که آدل خوند باش اون سال جایزه درو کرد چی بود؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام ویدیوشو بگیرم همون که ویدیوش سیاه و سفید بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
میلاد چی شده؟ (sm74)
فک کنم منظورت همین باشه که گفتم. این آهنگ واسه فیلم Skyfall بود که همین آهنگ رو تو اسکار 2013 به صورت زنده اجرا کرد و بعدش هم تو همون اسکار 2013 بابتش جایزه برد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدیوشو ندیدم مگه ویدیو داشت؟
ولی خیلی قشنگه.(sm50)
سرچش میکنم بهت میگم ؛ یاد قدیما افتادم با این آهنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط lolitasorosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشون هم که آقای شکلک هستن (sm98)
اونی که من دنبالشم این نی ، حالا دارم آخرین آلبومشو دان میکنم بهت میگم کدومو میگمنقل قول:
این مث اینکه موزیک ویدیو رسمی هست:نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی فک نکنم چیز خاصی باشه فقط یه سری از صحنه های فیلم رو پشت هم گذاشتن. اگه خواستی ببین بعد بگو چی بود.
چن روز پیش دوباره میون آهنگام بهش برخوردم. از چن روز پیش چندین بار پلی کردم.(sm50)
(sm74)
تو فامیلمون یه موجودی داریم سه سالشه فک نکنم گودزیلا باشه.کاش گودزیلا بود.بچه پتانسیل قتل داره.برگشته به پدربزرگم میگه میزنمت بمیری.بمــــــــــیر......وا له ما هم سن اون بودیم ....دیگه نگم چجوری بودیم...خودتونم همونجوری بودین دیگه......
هی میگن گلنار گلنار
عاقا من با عروس و لوکس امتحان کردم خیلی بیشتر از گلنار حال داد
تازه عکس هم داره روی بستش به تصویرسازی کمک میکنه .
مامانم بهم میگه : پسر جون همینجوری که نشستی پای کامپیوتر
این تخم مرغارم بزار زیرت
جوجه شن احساس مسئولیت که نداری! حداقل حس مادری رو تجربه کن
(sm127)نقل قول:
اون آهنگی که من دنبالش بودم این بود ...نقل قول:
11. Someone Like You یکی مثل تو (sm127)(sm50)
I heard that your settled down
شنيدم که يه جايي رو واسه موندن پيدا کردي
That you found a girl and your married now
اينکه با دختري آشنا شدي و حالا ديگه با هم ازدواج کردين
I heard that your dreams came true
شنيدم روياهات به حقيقت پيوستن
Guess she gave you things I didn’t give to you
حدس ميزنم چيزايي رو بهت داده که من هيچوقت بهت ندادم
Old friend, why are you so shy
دوست قديمي، چرا انقدر خجالت ميکشي؟
It ain’t like you to hold back or hide from the lie
اصلا بهت نمياد بخواي عقب بکشي يا از دروغ مخفي شي
I hate to turn up out of the blue uninvited
متنفرم از اينکه بخوام به ميل خودم، سرزده و ناگهاني وارد بشم
But I couldn’t stay away, I couldn’t fight it
اما نميتونستم دور وايستم،و حتي نميتونستم خودمو درگيرکنم
I hoped you’d see my face & that you’d be reminded
اميدوارم چهرمو ديده باشي و اين رو به يادت آورده باشه که…
That for me, it isn’t over
اين پايان کاره من نيست
Nevermind, I’ll find someone like you
اشکالي نداره ، يکي مثله تورو پيدا ميکنم
I wish nothing but the best for you too
من هيچ ارزويي ندارم فقط بهترين هارو براي تو ميخوام
Don’t forget me, I beg, I remember you said
منو از ياد نبر، التماس ميکنم ، يادمه که گفتي:
Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead”
يه وقتايي عشق هميشه باقي ميمونه و بعضي وقت ها هم برعکس،باعث آسيب ميشه
Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead, yeah.
يه وقتايي عشق هميشه باقي ميمونه و بعضي وقت ها هم برعکس،باعث آسيب ميشه.آره ...
کلاسمان را پیچاندیم... (sm132)
(sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
ای جانم. بخورم سرو تهشو (sm127)(sm19)
من که همین امروزم نموندم اومدم ولی خدایی فردا نمیشه نرم 2 هفته اول نرفتم ریسکش بالاس (sm172)نقل قول:
شهراما بوگو... شب پره (sm120)نقل قول:
لینک؟ (sm10)نقل قول:
نفرین خدا بر تو... نباد (sm138)نقل قول:
(sm209)(sm209)(sm209)(sm209)(sm209)(sm209)(sm209)( sm209)(sm209)(sm209)(sm209)
برو بابا .... ما هفته ی دیگه یکشنبه هم باید بریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این استاد گیر داده .... بعد عید هم یه تحویل موقت گذاشته ... نریم حذف میشیم(sm50)(sm81)
کی با این اهنگ خاطره نداره؟ (sm50)نقل قول:
سر و تهمو درسته البته (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]