چندتا موزیک ویدیو تو یوتیوب ازش هستش
نمایش نسخه قابل چاپ
چندتا موزیک ویدیو تو یوتیوب ازش هستش
سلام خوش اومدینقل قول:
نوشته اصلی توسط تخنای تخنا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به می بینم که آوتار آوتار یکی از استاد آهنگسازی ایران را گذاشتی
علی کنکوری از آلبوم بن بست (sm50)
نفس از گوگوش (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سهند مى دونه کجاس
- (sm50)
نه (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
pulse 2 music (sm120) همه از اینجا میگرفتن (sm120)تگ رو ببین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اونموقع امکانات در همین حد بود که تگ رو ویرایش کنن (sm120) اون 2 رو مثه اینکه نمیتونستن کاریش کنن (sm120) حتماً مورتوض بوده (sm2)
لامصب فونت هم همونه (sm2)
پروانه هم
شبیه من از ساده لوحیاش
دلبستهی گلیست که درکش نمیکند ...(sm172)
چشمای تو یادم انداخت ... (sm81)
بعدشم کیفیت مثه الان نبود که اچ دی باشه
فوق العاده تخیلی بود (sm2)
اسی چی میزنی سر صبح این حجم از انرژی طبیعی نیست ... (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماسال (sm88)
شيلتر شديم(sm25)
(sm155) آدرس جدید نیومد!
خوب برگشتیم.
ساسی من اصلا ماسال نرفتم (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدرس جدید اذیت میکنه.
داشتیم به هیتلر نشدن عادت میکردیم.
بابا من یه چیز دیگه پست کردم این چرا اومد (sm138)
آدرس جدید آتیش به اختیاره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یه رازه (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجيبه نرفتى(sm77)نقل قول:
اميدوارم آغا بطلبه برى(sm111)
(sm59)نقل قول:
repeat (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا بازم آتیش بشیم رو تن ساحل خزر
دلم از این دنیا پره منو ببر منو ببر (sm50)
(sm50)
عصر توهين آميزی
كه آدمی، مردهئیست
با اندك فرصتی
از برای جان كندن ... (sm50)
(sm81)
05 - Song For The Dead ...
(sm172)
آلبوم مرضیه مال کدوم شرکته؟
این بود زندگی ایییییییی ... (sm50)
حتى تصور کردنشم وحشتناکه.... (sm50)
(sm25)
پَروانه شُد در آتش، گفتا که همچُنین کُن
می سوخت و پَر هَمی زد بَر جا که همچُنین کُن
شمع و فَتیله بَسته، با گَردنِ شِکَسته
می گفت نَرم نَرمَک با ما که همچُنین کُن ... (sm172)
شانه هایت را ، شانه هایت را
برای ، گریه کردن
دوست دارم ، دوست دارم ... (sm50)
یه نخ مارل برو یِ چیلتر پشمی برایِ وصل شدنِ وایر لس . . . (sm50)
کلیدِ f n + f 2 . . . (sm59)