(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا ناراحت میشی من چی کار به فیلم دارم ژانر رو گفتم روانشناسی نداریم فقط خوب (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)مثلا بگیم ژانر ماشین سواری
Kill the Messenger
کی این فیلمو دیده ؟
حجمش زیاده ولی داره دان میشه(sm50)نقل قول:
دانلود کردم هنو ندیدم فردا بپرس جواب بدمنقل قول:
این اضافه کاری کیون منو پاره کرده صب ساعت 7 از خونه میرم بیرون ساعت 10 بر میگردم خونه(sm81)
چرا بهت برمیخوره من به عنوان کاربرد واقعی کلمه ژانر نگفتم که شنونده باید عاقل باشه مررررددددد(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من(sm50)نقل قول:
من تو کدوم ترکیبم ؟ اگه بازیکن ازاد گذاشتینم میرم تو تیم غلومی ها ، یه یار تازه نفس و با کیفیت شماره ۱۰ به نام سینجول داره (sm2)الی تکلیف رو روشن کن