(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوج بد شانسي (sm120)
هنوزم معتقدم پارت اول قهوه ناله میزنه محسن (sm25)
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعتقادت رو رسانه ای نکن واسه خودتو نگه دار اینجوری بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm1)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولي من بدون كريو نميتونم وارد شم يعني وارد ميشما ولي فقط وارد ميشم همين (sm25)
یه بازی گلادیاتوری اندروید گرفتم خیلی خوبه
(sm155)(sm155)(sm155)
از این همه یادگاری تو این خونه
این کیون ممر مارو آخر می سوزونه
تو دنیای سردم
به تو فکر کردم
(sm50)
کاش اینو پخش نمیکرد الان با آلبوم گوش میدادیم نابود میکرد
نه دیگه جلو هرچی... درسته مضمون شعر چیز دیگه ـس... اما فقط همین یه بیت رو میشه به عشق خدا هم نسبت داد عکسشم فضاسازی خوبی کردهنقل قول:
عزیزم من که ک.س.خ.ل نیستم چرت بگم (sm59) همین یه تیکه رو میگم با این عکس موافقم (sm132)