(sm2)اون دوران نطفه هم نبودی تونقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)اون دوران نطفه هم نبودی تونقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوکی رو فراری دادین .. :l
سینجول
یه یخدون ماهی برام بفرست(sm2)
ها !?؟!
سینجول تو هاردت از این عکس های کمیاب هم داری کاور اصلی این بازی این بود نامردا عوضش کردن عکس رونالدو گذاشتن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا من در اصل خواستم یوتیوب رو مثال بزنم برات وگرنه زیاد تو خود یوتیوب نمیرم یه سایت های فرهنگی دیگه هم هست (sm51) که خیلی هم معروفه (sm2)
ازین بیشتر نمیتونم توضیح بدم .. سینجول و علی در جریانه (sm2)
ماهی
این چس فنای شادمهر چرا میان تو تاپیک احمدوند حرف میزنن من نمیدونم کجاشون میخاره دنباله بحث و دعوان؟ با من؟
از بچگی که شنیدم گوگوش (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]